2777
2789

احتیاط و اینکه نترسی دومی مهمتره ....اگه میخوای تازه یاد بگیری به یکی بگو که دعوات نکنه اعتماد به نفستو ازت بگیره....

هان مشو نومید،چون واقف نه ای  از سر غیب                    باشد اندر پرده بازیهای پنهان غم مخور.                             درست میشه، اگرم نشد دنیاست ارزش ناراحتی نداره،بیخیال،😊😇

کمترین توجه رو به حرف وتیکه ها راننده های مرد بکنی تمرکز و حواست بدی به رانندگی خودت و نترسی همیشه هم احتیاط رو رعایت کن مثلا بگی گاز بدم میگذره رو نکن همیشه صبر و داشته باش

کی فکرشو میکرد یروز یعده ناشناس دور هم جمع شیم و از خصوصی ترین حرفامون بهم بزنیم!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ماشین شخصی باشه یعنی شما مالک باشی. کسی با ماشینِ شوهرش یا پدرش هیچوقت نمیتونه راننده حرفه ای بشه.

اگه میخوای توی رانندگی شر نشه، دعوا نشه... همیشه حقتو بده به دیگران. فقط توی رانندگی حقت بده به دیگران