2777
2789
هفته آینده 2 تا ارائه کلاسی مهم دارم مطالبم آماده است اما هر چی سعی میکنم حفظشون کنم نمیتونم بادم میره چیکار کنم چی بخورم چی کار کنم یک مقدار تمرکزم بره بالا
هانیه منم مثل تو ام

این راه برا من جواب داده که اینه هر روز بشین 3 ورقشو چندین بار حفظ کن و روز بعد هم ادامشو و اینکه اوناایی که روز قبلش حفظ کردی دوباره از خودت بپرس
خیلی هدفا توی زندگیم دارم[smiley]s/sm82.gif[/smiley]از قلب مهربونت میخوام برای زودتر رسیدن به هدفام ی صلوات بهم هدیه بدی[smiley]s/sm_29.gif[/smiley]

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام هانیه جان
متن ارائتو چند بار بخون،بعد فصل بندی کن ،نکات مهم هر فصل رو دربیار و از توی هر کدوم یه کلمه کلیدی در نظر بگیر.همه اینها رو خلاصه در یک صفحه به صورت نموداری بنویس تا روز ارائه دستت باشه،این باعث میشه که اولا هول نشی،دوما سررشته مطالب از دستت خارج نشه و سوما چیزی رو فراموش نکنی.
موفق باشی
اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَیْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَیْنِ