2777
2789
عنوان

همه مامانهائی که کوچولوی متولد 85 دارن بیان با هم آشنا بشیم ( شعبه 2 )

| مشاهده متن کامل بحث + 68877 بازدید | 3703 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جنسش محکمه؟؟ پاره نمیشه اگه زیاد کتاب بزاره هرروز ببره بیاره دستش چی نمیشکنه آخه مال پارسال مبین دستش وسط سال شکست نیست تو پیاده رو میدووه اونم دنبالش برای همین سوال میکنم....

مهم نیست جا مدادی نداره باید براش بگیرم ولی از روی عکس درست نمیتونم تشخیص بدم تازه باران اولی بوده تو تجربت خیلی بیشتره....

برای باران کدوم رو میگیری عسکشو بزار..
من رفتم به خودم قول میدم تا شب نیام
بی زحمت یه جوری بنویسید بشه تو نیم ساعت این تایپیک و پنج شش تا تایپیک دیگه رو بخون م
قربون همتون دخملی گلم
shnia

وای ا گه اوا بفهمه
وقتی از اینکه آنچه را میخواستی بدست نیاوردی افسرده ای.

فقط محکم بشین و شاد باش.

خداوند در فکر دادن چیز بهتری به تو میباشد
شنیا جون جنس دسته ش خوبه و محکم ولی اگه تو پیاده رو بدوه و یه وقت به روی کیف بکشه زمین روی کیف خط میوفته و پارچه ش خیلی خراب میشه.
برا بارانم نمیدونم شاید اون بالاییه که اسمورف دارهههه عروسکیشو بگیرم.
تنها مشکلم اینه که جای قمقمه نداره.
دلم میخواد برم تهران اگه چیز خوبی ندیدم بعدا بیام اینو بخرم.
خدایا تو آنى که آنى توانى چپانى جهانى در استکانى [smiley]s/sm06.gif[/smiley] خدایا صدهزار مرتبه شکرت . گل دخمل مامان ١٠ تیر ٩٣ اومد و خونمونو روشن کرد
منم حال داشتم از کیف دخترک عکس میگیرم ببینیند چطوره .. گفتم که هدیه است ..
البته خوب یا بد باشه من دیگه نمیخرم ... فوقش وسط سال خراب شد میخرم .. با سرویس هم میره میاد . دیگه دستش خسته نمیشه
تو بازی زندگی موقع یارکشی... چه خوبه آدم بگه :
من و خدا ....شما همه
سلام ارامش جون.
امتحان ندارم تا دوشنبهههه
خدایا تو آنى که آنى توانى چپانى جهانى در استکانى [smiley]s/sm06.gif[/smiley] خدایا صدهزار مرتبه شکرت . گل دخمل مامان ١٠ تیر ٩٣ اومد و خونمونو روشن کرد
آرامش جان تا حالا سه تا ژله بستنی درستیدم چرا دو تیکه میشه همش یکدست نمیشه بستنی هم شله مخلوط میکنم سفت مخلوط میکنم بازم مثل مایو دوتیکه میشه....چرا یکدست درنمیاد هان؟؟؟؟
پری و خانومی برن گوشه تاپیک رو بدیوار بدلیل غیبت اصغر...

نارسیس هم فلک بشه بدلیل غیبت طولانیش...

مدال آوران: سولی و شنی و آرامش.....

دوستان جدید هم فعلا زیر ذره بین....

تکلیف ساره و راضی هم باید تو شورا تاپیک مطرح بشه
من مداااال طلا میبرماااااا
نقره و برنز هم بین خودت و ارامش به توافق برسیییین
شنیا جون در مورد ژله بستنی
نباید بزاری ژله اولی کلا سفت بشه در این حد بسته بشه که وقتی انگشتت رو میذاری روی ژله به انگشتت بچسبه . بعد آروم آروم ژله رو بریز روش عمرا دیگه عین مایو دوتکه بشه
باران رحمت خدا , همیشه می بارد تقصیر ماست که کاسه هایمان را بر عکس گرفته ایم............