2777
2789
عنوان

همه مامانهائی که کوچولوی متولد 85 دارن بیان با هم آشنا بشیم ( شعبه 2 )

| مشاهده متن کامل بحث + 68877 بازدید | 3703 پست
یه چی بگم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟//////
دیشب اومدیم خونه مامیم بخوابیم که صبح سروش اینجا بمونه من و یلدا گلی هم بریم سنجش
نصف شب که خواب بودم احساس کردم یه چی رو پاهامههههههههههه
تو خواب بیداری پاهام رو خاروندم بعد یهو پریدم دیدم داره ره میره سر زانو رو محکم گرفتم دیدم زیر دستم تو شلوارم یه چیزیه
شوهرم رو صدا کردم که بیا ببین رو پام چیه . دیدم نمیشه شلوارم رو در آوردم اونم برد بیرون تکونش داد. فکر میکنین چی بود؟
از این سوسک حموم هااااااااااااااااا که له شده بود اساسی

ایشششششششششششششششششششششششششش
باران رحمت خدا , همیشه می بارد تقصیر ماست که کاسه هایمان را بر عکس گرفته ایم............
سلام بهی گلی. خوبی ؟

زدی سوسکه رو ترکوندی هااااا

ولی خدایی تا چند وقت ادو اون صحنه از ذهنش نمیره.

خدایا تو آنى که آنى توانى چپانى جهانى در استکانى [smiley]s/sm06.gif[/smiley] خدایا صدهزار مرتبه شکرت . گل دخمل مامان ١٠ تیر ٩٣ اومد و خونمونو روشن کرد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قاتل!!!! چجوری تونستی دستتو بخون کثیفش آلوده کنی.....دلم برای خاله سوسکه سوخت (ستاد طرفداری از حشرات)

برای منم پیش اومده ولی روی بدن نه داخل البسه...این آقا سوسکه بوده داشته میرفته خوش گذرونی حتما مست هم بوده....
نزدیک مدارسه آموزش نده بزار ذهنش پاک باشه تا معلم بصورت صحیح بهش آموزش بده میدونن چجوری برای بچه‌ها جا بندازن...

آموزش غیر صحیح باشه معلم باید اشتباه رو از ذهن بچه پاک کنه دوباره تو ذهن حک کنه اینجوری بدتره فشار ب بچه میاد بخودتم بیشتر
آره بعد از اینکه شوشومان با خنده از رو تراس اومد منم رفتم تا صبح رو مبل خوابیدم. قولنج کردم بخدا ولی تا صبح خواب سوسک دیدم
باران رحمت خدا , همیشه می بارد تقصیر ماست که کاسه هایمان را بر عکس گرفته ایم............
شنیا جون آموزش نبود که ما فکر کردیم حالا سنجش چی میپرسن گفتیم اگه جمع و تفریق میپرسن بلد باشه. حالا نگو بهش گفتن تا 3 بشمار.
حالا سروش من با 18 ماه سن بلده تا 15 بشماره. اون وقت اینا..
اخییییییییییی نااااازی
خدا بهش صبر بده خیلی سختهههه
خدایا تو آنى که آنى توانى چپانى جهانى در استکانى [smiley]s/sm06.gif[/smiley] خدایا صدهزار مرتبه شکرت . گل دخمل مامان ١٠ تیر ٩٣ اومد و خونمونو روشن کرد
بالاخره عکسا رو جور کردم :)

شنیا کجایی بیا میخوام عکس کیفو بذاررررم
این یه مدله که طرحای دیگه هم داره . اسمش مدل سه بعدیه و عکسش برجسته ست . یکی داره دخترونست . عکس یه عروسک دختر روشه که تو دخترونه هاش از همه خوجل تره .
اون دایناسوره هم صورتی دارههههه
چرخاشم ژله ایه ولی یه دونست . مثل پایینی سه تا نیست

آپلود , آپلود عکس , آپلود سنتر , آپلود فایل , آپلود دائمی,آپلود موزیک

اینم برا شنیا خانووووم که گپفتم دلم براش رفته .
ماشین مسابقه شم دااااره

اینم پشتش

اینم چرخش

اینم یه عکس خووووجل

کوجویی شوماهاااا امروز ؟!