2777
2789
عنوان

همه مامانهائی که کوچولوی متولد 85 دارن بیان با هم آشنا بشیم ( شعبه 2 )

| مشاهده متن کامل بحث + 68877 بازدید | 3703 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یکی از اقوام نزدیک کسی که بچه رو خریده زنگ میزنه به بابای محمدطاها میگه من میخوام این خانواده رو راضی کنم بچه رو پس بدن بهتون. بعد چند روز هم همون طرف زنگ میزنه میگه گذاشتمش تو فلان مسجد بیاین ببرینش.

آخی مامانش میگفت یه کم تپل شده. دندون هم تو این دو ماه در آورده بوده. خدا رو شکر دست این گداها نبوده
اللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَةَ وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بنیها وَالسِّرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحاطَ بِه عِلْمُکَ.
آرامش منم میخواستم بگم چقدر چاق نشون میده شوهرت رو. اون عکس تولد برای چند ماه پیش بود دیگه؟ اصلا چاق به نظر نمیومد.
لب و دعت دخترت عین باباشه
اللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَةَ وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بنیها وَالسِّرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحاطَ بِه عِلْمُکَ.
وا بهی !!!!!!!!!!!!!11
بهناز به این قشنگی ...
خو یه اسم دیگه انتخاب میکردی

بهی چیه؟؟؟؟
من دوستش نمیداررررررررررم
یه اسم از شخصیتهای مورد علاقه دختری انتخاب کن ...
من نمیدانم چرا حضرت دوست لطف ویژه ای دارد به من ...شکرت ای حضرت دوست
ههههههههههه من دو ساعنه دارم فکر میکنم این بهی کیه وسط حرفهای ما اومده اظهار نظر. خخخخخخخخخخخخ
پری خوبه همین چرا میگی بده؟
من چند ماهی میشه که پ ر شین تون رو قطع کردم گفتم خودش قطع شده ..روزی یک سی دی میبینه ...
خانوم کوچیک میبینی ..انگار من نقشی در این بچه ندارم
تو بازی زندگی موقع یارکشی... چه خوبه آدم بگه :
من و خدا ....شما همه
ما ماهواره نداریم اما شبکه پویا داریم. همین خونه خرابمون کرده. تا قبل از این روزی یه سی دی میدید یا اگه تی وی روشن بود و یهو یه برنامه کودک میدید دوست داشت نگاه کنه. اما الان ساعت یاد گرفته و دقیقا میدونه چه برنامه ای رو چه شساعتی میذاره. حدود سه ساعتی در طول روز میبیه.