2777
2789
عنوان

همه مامانهائی که کوچولوی متولد 85 دارن بیان با هم آشنا بشیم ( شعبه 2 )

| مشاهده متن کامل بحث + 68877 بازدید | 3703 پست
بچه ها خبری از نارسیس نیسسسسسسسسسسسسست

شماره اش رو ندارید
بهش اس بزنید

بگید بیاد اینجا جاش خالی
حیفه بخدا 50 صفحه حرف بزنیم و نارسیس نباشه ..انگاری هیچی حرف نزدیم
من نمیدانم چرا حضرت دوست لطف ویژه ای دارد به من ...شکرت ای حضرت دوست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شنیییییییییییییییییییا خوشا بحالت رفتی شوش

بهم زنگ میزدی حداقل صدای شلوغیش رو بشنوم خخخخخ

چی خریدی

هیچی هم نخوای بخری وسوسه میشی
چرا من خرید لوازم خونه دوست دارم ...اَه
فائزه جونم ...به نظر من بهترین کار اینه که تی وی رو قطع کنی
این محکم ترین و بهترین کار برای شروع یک برنامه جدید و مدیریت شده است
به نظر من خیلی سخته که بخوای به مرور زمان کمش کنی

ولی

اگر قطعش کنی و بی خیالش بشه و بشششششی ...
میتونی کم کم و با برنامه خاصی وارد اوقات فراغتش کنی

من با این روش موافقم چون خودم رو میشناسم و اینکه هی به طلا بگم بسسسه ...مدت زمانت امروزت تموم شده و هی جر و بحث کنم اوضاع بی ریخت میییییییییشه ....بقول کی بود میگفت سگ و گربه میپریم ...پس نباید بذارم کار به این جاها بکشه

من الان هم تبلت هم پرش ی ن تون رو قطع کردم
تی وی هست...شاید بگم روزی یکبار سی دی بذاره ...تا حالا ندیدم بیشتر بذاره ...اونم بعضی وقتا که رهام میره سراغ کیف سی دی هاش ...میره ازش میگیره و میگه مال خودمه و میذاره تو دستگاه هیچ وقت نشده دوبار پشت سر هم نگاهش کنه
اگر سی دی رو هم هی تکککککککککککککرار تکککککککککککککرا نگاه میکرد مطمئنن کابلش رو بر میداشتم خخخ

این پیشنهاد من بود
شبکه مورد علاقه اش رو حذف کن بگو دیش خراب شده
کم کم براش عادی میشه نبودن اون شبکه ها
کم کم بی خیال تی وی میشه
و با علی بازی میکنه
با تو حرف میزنه ...
داداشم یلدا رو گرفت تو بغلش که نزاره من بزنمش مجبورم کرد که اونم بزنم. داداشم 25 سالشه برای اینکه یلدا رو زیاد نزنم مجبور شدم اونو رو بزنم. اونم از حرص فقط میخندید و جیغ میزند تا صدای گریه یلدا رو اعصابم نره
باران رحمت خدا , همیشه می بارد تقصیر ماست که کاسه هایمان را بر عکس گرفته ایم............
وای چرا آخه

کاش وقتی میزدیمشون ...بعدش از ذهنمون پاک میشد عذاب وجدان نمیگرفتیم ههههههه

اتفاقا حرفای دیشبت رو خوندم
احساس میکنم طلا هم کمی بزرگ شده
خدا بخواد شاه چراغ مراد داده ..عاقل شده بچه ام خخخخخخ
رفتیم خونه مامانم اینا بدون اینکه بگم لباس عوض کن
خودش رفت لباسش رو عوض کرد موهاش که به یقه گیر کرده بود و رو دوباره شونه کشید مرتب کرد اومد نشست

یعنی کف کردددددددددددم بدون اینکه بهش بگم ...همیشه مشغول شیطنت میشد تا وقت خواب لباس عوض نمیکرد
صبح که رفتیم آزمایش قبل از عمل لوزه رو بدیم بعدش اومدیم خونه مامی
یه ساک پر از اسباب بازی آشپزی رو آورد . بهش گفتم یلدا فقط با اینا بازی کنی. اگه اذیت کنی مطمین باش من جبران میکنم. از صبح هی بازی کرد هی خسته شد و هله هوله خورد.
الان هم صندلی چرخدار کامی رو اورد تو هال . اخه کارایی که تو خونه اصلا نمیکنه اینجا انجام میده
من بدم میاد بچه در بعضی مواقع هم جوابی کنه.داداشم بهش گفت چرا بردی بهش گفت تو حرف نزن. منم بارها بهش گفته بودم بدممممممممممممممم میاد
مجبورم کرد برم سمتش. اونم هی داد میزد ببخشید . اشتباه کردم . نتونستم خودم رو کنترل کنم. هم اونو زدم و هم بیشتر داداشم رو زدم
باران رحمت خدا , همیشه می بارد تقصیر ماست که کاسه هایمان را بر عکس گرفته ایم............
آخ که منم مثل تو اینقدر بدم میاد بچه حاضر جوابی کنه
فکر میکنم نشون دهنده اینه که توی یه خانواده بی شخصیت و بی ادب بزرگ شده (راجب طلا اینطوری میگما ...طرز فکر خودم رو میگم ..ناراحت نشی یه وقتی )

اگه بفهمم یا بشنوم روژین اینطوری گفته مطمئن باش مثل تو به قصد ریختن خونش میرفتم جلو

شاید از جانب دیگران اینطوری نباشه ها ...ولی من همچین فکری میکنم ...فکر کنم خیلی حساسم به این موضوع..

وای وقتی روی پای بابام میشینه و شیطنت میکنه ..یا سیبیلهای بابام رو میکشه میخوام بکشمشششش هی بهش میگم بیا پایین ادیت نکن ... میخوام بجومش گوش به حرفم نمیده ...
بابام هم هی مثل داداشت ..میگه چیکارش داری بچه است ..داره بازی میکنه بابا

ولی بیشتر به حرف گوش ندادنش حرص من رو در میاره
به نظرم شبیه خودته

حالا بچه ها تو رو از نزدیک دیدن بیشتر میتونن بگن
ولی به نظرم هم ظاهرا هم حالتهای دخترانه اش شبه تو باشه