2777
2789
عنوان

همه مامانهائی که کوچولوی متولد 85 دارن بیان با هم آشنا بشیم ( شعبه 2 )

| مشاهده متن کامل بحث + 68877 بازدید | 3703 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سولماز جون دوست خوبم چرا به تاپیک ما ( همه مامانای کلاس اولی سال تحصیلی92 بیاین اینجا (متولدین نیمه دوم85 - نیمه اول86) )سر نمیزنی؟دلمون برات تنگ میشه شما تجربه دار بودی اخه
الان بحث خرید مدرسه هست دوست داشتی بیا خوشحال میشیم
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=463763
من تو کلوپ قبلیت خواننده بودم گهگاهی هم مطلب میذاشتم تاپیک جدیدت مبارک باشه عزیزم
آرامش هست، شادی هست، رقص هست، خدا هست.
چرا همون قبلی رو ادامه ندادی؟؟؟

منظورت چی بوده تاپیک تا هزار و خورده ای صفحه هم میره....

یدفعه تاپیک میزنی اونم چی بدون شیرینی و کیک و رقص و شادمانی؟؟؟؟

نمیام این تاپیک مگر سولی صاب تاپیک رقص دور میله مخصوص برای من انجام بده....

آرامش جان اصلا نزار موضوعی تو مدرسه سنگین و کهنه بشه همون موقع بگو بعدش معلمش که عوض شده چرا بهش اهمیت دادی؟؟؟

به مدیر هم میگفتی این حرفای خاله زنکی در شان من نیست درجا کاتش میکردی....ولیدر عوض الان سبکی خخخخخ
من با مبین مشکل پیدا کردم هروقت میخوام تو جمع ازش دفاع کنم جبهه میگیره هرچی بهش میگم تو خونه کسی نیست دعوات میکنم جلوی دیگران حمایت نمیفهمه...اه..

شماها چجوری رفتار میکنین؟؟؟

وااای فردا بهشت زهرا ...شوشو میگه نمیره ماهم نریم از یطرف میگم بریم شاید دیگه هیچوقت سر خاکش نرفتیم...دلم برای مرگ خودم میسوزه چقدر خاک سرده....

شنیا جون ..پسرت بزرگ شده ..همین و بس ..دیگه دوست نداره ازش دفاع کنی ..طبیعیه ...
راستی دیروز مدیره گفت احتمالا امسال بچه هاپنجشنبه هم میرن مدرسه .من که حالم گرفته شد ..ما همش از چهارشنبه ول بودیم
تو بازی زندگی موقع یارکشی... چه خوبه آدم بگه :
من و خدا ....شما همه
سلام سلام تاپیک نو مبارک
خوب این تاپیک با رفتن سولماز جون خونه مادر شوهر و آشتی کنان برپا شد انشالله که خیره سولماز بیا بگو چه خبر ؟
آرامش جان بعضی ها عصبانی میشن سیگار میکشن یا زیاد میخورن یا مثل آرامش ما تونیک میخرن مبارک باشه عزیزم
راضی جونی سینما رفتی؟؟؟؟

بتعریف دیگه میخوام خاطرات گذشتم زنده بشه...

مبین دوباره شلوار پاره کرده بابد برم براش بخرم...ناهار هم نداریم کوردن بلو بسرخم....خیلی خوبه بچه بزرگ بشه خیلی دیگه درگیر نمیمونیم...خخخخخ

باید کلی بوک هم بخرم براش ....
وای شهلا جون جات خالی رفتم دیروز اول صبح بچه هام را بردم نمایشگاه بازی های رایانه ای که به اونها خوش بگذره بعد عصری خودم با دوستام رفتم سینما خیلی خوش گذشت از ذوق اینکه مثل قدیمها دارم میرم سینما شبش خوابم نمیبرد رفتیم فیلم هیس دخترا فریاد نمیزنن که گریه دار بود ولی من یک کم گریه کردم بیشتر داشتم با دوستام مسخره بازی میکردم از بس دلم برا مسخره بازی تو سینما به قول شما چیپس و پفک خوردن و بلند خندیدن تنگ شده بود
اما سینما های امروز یک فرق با سینماهای قدیم کرده چوم من 8 سال بود نرفته بود هرکی گفت چه فرقی ؟ لطفا نظراتتون را بگید صدا و تصویر نه ها بقیه چیزها