2777
2789
عنوان

همه مامانهائی که کوچولوی متولد 85 دارن بیان با هم آشنا بشیم ( شعبه 2 )

| مشاهده متن کامل بحث + 68877 بازدید | 3703 پست
خخخخخخخ نوش جووووونشون
خدایا تو آنى که آنى توانى چپانى جهانى در استکانى [smiley]s/sm06.gif[/smiley] خدایا صدهزار مرتبه شکرت . گل دخمل مامان ١٠ تیر ٩٣ اومد و خونمونو روشن کرد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پری حالا به نظرت من چیکا کنم ؟!
شویمان میگه اصلا تو یه کلاس نباشن.
ولی خودم هنوز نمیتونم تصمیم بگیرم :(
خدایا تو آنى که آنى توانى چپانى جهانى در استکانى [smiley]s/sm06.gif[/smiley] خدایا صدهزار مرتبه شکرت . گل دخمل مامان ١٠ تیر ٩٣ اومد و خونمونو روشن کرد
حکایت معلمهای اینجاست
اینقدددددددددددددر بد یه معلمی رو چند تا مامان به من گفتم که پیش خودم فکر میکردم چه موجودی
بعدش یکی از دوستام توی کلاسش بود دخترش
میگفت اینقققققققققدر خوب و مهربونه و دلسوزززززه
بهش گفتم فلانی این رو گفت بهمانی این رو میگفت
دهنش وا مونده بود
میگفت آدم چقدر باید نمک نشناس باشه
دقیقا همون شاگردای که درسشون ضعیف بوده و معلم براشون بیشتر وقت میذاشته ماماناشون داشتن بد معلم رو میگفتن
دوستم میگفت خدا شاهده همیشه در گیر سه چهار تا شاگرد بود زنگ ورزش زنگ کتابخوابی زنگ فلان موقع دیکته ریاضی میگفت من بارها سر زده رفتم مدرسه دیدم معلم وقتی بچه ها توی حیاط هستن با اینایی که ضعیف تره کار میکن و این مادرا فردا اون دنیا چی میخوان جواب بدن
از خود بچه ها هم تو پارک تعریفش رو میشنیدم
همون مامانیی که بد میگفت دختراشون تعریف معلم و مهربونیش رو میدادن

عجبـــــــــــــــــــا
من نمیدانم چرا حضرت دوست لطف ویژه ای دارد به من ...شکرت ای حضرت دوست
گند زده نی نی سایت

خوووووووووو اگه جمله من یه کلمه ممنوعه توش بود و اجازه ارسال نداشتم
چرا پامش کرد

میذاشتی اصلاحش میکردم

خیلی بببببببببببببدی نی نی سایت

کلی چیز برات نوشتم سولی جونمممممممم
بخاطر یک کلمه همش پرید
پری جون دختر دوستمم درسش ضعیفه ولی مامانش از چیز دیگه ای شاکی بود.
میگفت از اون معلماییه که خیلی باید هواشو داشته باشی.
اگه زیاد بری سر بزنی زوم میکنه رو بچت. اگرم کم بری همش غر میزنه.
باید عید و .... کادو درست حسابی بدی که ناراحت نشه و کلا هواشو داشته باشی که هوای بچتو داشته باشهههه

یه چیز دیگه هم اینه که این خانوم معلم کلاس اول داداشمم بود.
داداشم خیلی با هوشه اونوخت این خانوم تو همون هفته اول مدارس گفته این عقب موندگی داره ببرش مدرسه استثنایی.
مامانم یه چشمش خون یه چشمش اشک همون روز داداشمو برد تهران پیش یکی از این مشاوره های قدر براش خالم وقت گرفت. از اونا که تو تی وی میومدن و خیلی حالیشون بوده.
اون ازش تست میگیره میگه خانوم کی گفته این بچه کند ذهنه ؟ اصلا رو چه حسابی ؟!
این بچه جزء تیز هوشاست.
بعدم یه نامه حساااابی میزنه به معلمه و مامانم فردا صبحش با نامه میره مدرسه.
قیافه معلمه دیدنی بوده اون لحظه خخخخخخ
حالا اون روز تو استخر دیدمش میگه رحیم چطوره ؟ چیکار میکنه ؟
گفتم مهندسی میخونه تهران و ....
برگشته میگه اااااافرین. من از اوووولم میدونستم این رحیم یه چیزی میشه
خخخخخ برا منم خیلی اینجوری میشه.
من اکثرا وقتی یه متن طولانی مینویسم اول کپی میکنم بعد ارسال خخخخخ
برا شی به دادت برسم ؟!
من پوفین رو ای ای دارم بدک نیست
تو app store بزنی میاد. یه طوطی سبزه.
Puffin
اوووووووووووووه
پس سابقه دار هم هست
از این معلمهای الکی نیست

سلماز از همین الان شما ها با اون سابقه که به داداشی انگ زده بود بهش گیر دادین و نمیتونین دیدتون رو عوض کنین
به نظرم ببرش یه کلاس دیگه و هر حرص نخور بگو این معلمه خل و چل ..به داداشم چند سال پیش اینطوری گفته

گذشته هی میاد جلوی چشمت ممکنه تو روند درسی امسالش تاثیر بذاره
ببرش کلاس دیگه خودت رو راحت کن

من اگه بودم میذاشتمش همین کلااااااااااااااااااااااس با همین خانمه که معلم داییش هم بوده و کلی ازش تعریف میکردم که چقدر شما خوبید واسه همین باران رو میذارم اینجا پیشتون
خودمم دلم میخواد بذارمش همین کلاس ته دلم ولی یکم هم میترسم.
اون مسئله جلو چشمم نیست فقط باعث میشه حواسمو جمع کنم.
کلاس دیگه ای هم نیست. همین دو تا کلاسه.
ینی یا مانیا یا این خانوم خخخخخ

یه مسئله مهم دیگه هم هست.
معلمی که باران پارسال تو کلاسش بود معلم خوبه بود. و همه اونایی که پارتی داشتن تو کلاسش یودن که من از یه سری شون اصلا خوشم نمیااااد. احتمااااال خیلی زیااااد امسالم تو کلاسی که مانیا هست میرن چون خودم چندیییین بار جلوشون گفتم اون خانومه بهتره خخخخخ
خب پس زمینه رو هم آماده کردی دختر رو از اون تهفه ها جدا کنی و ببری پیش یه معلم خوب و باسابقه که معلم داییش هم بوده

من بودم این رو انتخاب میکردم