2777
2789
عنوان

همه مامانهائی که کوچولوی متولد 85 دارن بیان با هم آشنا بشیم ( شعبه 2 )

| مشاهده متن کامل بحث + 68877 بازدید | 3703 پست
منم کیف هلو کیتی گرفتم برای طلا
راستش گیر داده بود امسال دیگه چرخدار میخواد
آخه تو مهدشون اکثرا" چرخدار یا نوزادی داشتن ...
واسه همین میخواست بهش قول داده بودم برای اولش چرخدار میگیرم

یه بن تن هم برای آقا رهام خریدم
من نمیدانم چرا حضرت دوست لطف ویژه ای دارد به من ...شکرت ای حضرت دوست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ارامش جون کیف پارسالش کوله بود خیلی سخت بود. ولی به خاطر سرویس کوله گرفتم که سختش نباشه.
منتها امسال اگه بخوام بمونم خونه مامی باید چرخدار بگیرم چون سرویس نمیگیرم دیگه. کلا سه دقیقه راهه خوووو
خدایا تو آنى که آنى توانى چپانى جهانى در استکانى [smiley]s/sm06.gif[/smiley] خدایا صدهزار مرتبه شکرت . گل دخمل مامان ١٠ تیر ٩٣ اومد و خونمونو روشن کرد
پری جون عکس کیف طلا رو میذاری ببینم ؟
خدایا تو آنى که آنى توانى چپانى جهانى در استکانى [smiley]s/sm06.gif[/smiley] خدایا صدهزار مرتبه شکرت . گل دخمل مامان ١٠ تیر ٩٣ اومد و خونمونو روشن کرد
شهلاااااااااااااا عمرا"40 گیرت بیاد
کیف خیلی گرون شده
دیشب آبادان یه کیف الکی میگفت 65 باور کنید زودی وا میرفت
شوشو که جنس نمیشناسه از دور گفت این چییییییییییییییییه زده 65 مفتش گرونه
من نمیدانم چرا حضرت دوست لطف ویژه ای دارد به من ...شکرت ای حضرت دوست
اینو ببینین چه خوجلههههه
http://www.maxishop.ir/ShowProductDetails.aspx?idn=3338&mnu=بازی+و+آموزش&cat=آموزشی-فکری&sub=کیف+مدرسه&vp=3338:کوله+پشتی+یا+چمدان+دسته+و+چرخ+دار+�نقطه+نقطه�+:images/862988.jpg
اره بابااا خیلی گرون شده.
من پارسال برا دخمل خالم کیف خریدم شصت الان هموووونو همون مغازه گذاشته ١٢٠. باورررر کن.
پارسال تو ترکیه وقتی کیفشو خرید رفتیم مغازه بغلیش یه کیف کیتی دااااشت عااااالی بود.
کیف خودشو اون موقع تقریبا صد خریدم اینو میگفت ١٥٠ ولی عاااالی بود. خیلی خوجل بود. الان دنبال یه اونجور چیزی میگردم.
اگه عکسشو تو نت پیدا کنم میذارم شما هم اگه جایی دیدین بگین بهم لفطن. خوااااهشا
نه باباااا کتاباشون بزرگه خوووو
دخی منم علی رقم اینکه معلم میگفت فقط چهارشنبه ها کتاباتونو ببرید هررررر روز کل کتاباشو جمع میکرد میاورد خونه. هرررر چی هم بهش میگفتم نیار گوش نمیکرد.
خخخخ فقط روزایی که بااااید میاورد نمی اورد ههههه
چشمت بی بلا گلمممم