2777
2789
عنوان

همه مامانهائی که کوچولوی متولد 85 دارن بیان با هم آشنا بشیم ( شعبه 2 )

| مشاهده متن کامل بحث + 68877 بازدید | 3703 پست
من دوست ندارم کسی از بستگانم اینجا رو بشناسن و بیان
با شما خیلی راحتم
دلم نمیخواد خطری از جانب خواننده فامیل احساس کنم و با شما دوستان صمیمی مجبور شم در لفافه صحبت کنم

حالا اگه اتفاقی بیان و بخونن
خو من که خبر ندارم پس بازم تو رابطه ام با شما راحتتتتتم ههههه
من نمیدانم چرا حضرت دوست لطف ویژه ای دارد به من ...شکرت ای حضرت دوست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سارا جون منم یادت نره دعا کنیاااااا
خیلی محتاجم.
برا بابامم دعا کن لفطن
خدایا تو آنى که آنى توانى چپانى جهانى در استکانى [smiley]s/sm06.gif[/smiley] خدایا صدهزار مرتبه شکرت . گل دخمل مامان ١٠ تیر ٩٣ اومد و خونمونو روشن کرد
ههههه منم باید تغییر نام بدم
اسم پیشنهاد بدییییین
خدایا تو آنى که آنى توانى چپانى جهانى در استکانى [smiley]s/sm06.gif[/smiley] خدایا صدهزار مرتبه شکرت . گل دخمل مامان ١٠ تیر ٩٣ اومد و خونمونو روشن کرد
سولماز جون لایق باشم حتما
مگه میشه شما دوستای خوبمو یادم بره
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
ممنون سارا جون.
حتما لایقی که اقا طلبیدتت دیگهههههه
من که خیلیییی دوسش دارم ولی دو ساله متاسفانه نمی طلبه :(
خخخخخخ خوب همه اینا رو که میتونه شناسایی کنههههه
ولی از یه نظر خوبه هی به هم فحش بدین. بعد. دستتونم نمیرسه به هم که همدیگرو بزنید خخخخ
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹