2777
2789
عنوان

تبلت ارزان

346 بازدید | 2 پست
تبلت ایسوس فون پد 7 مدل ME372CG دو رنگ سفید و مشکی گارانتی آوات تا 2015 پردازنده Intel Atom Z2560 Dual-Core حافظه داخلی 8 گیگابایت - قابلیت نصب کارت حافظه و ارتقا تا 32 صفحه نمایش لمسی LED- - اندازه 7 اینچ قابلیت نصب سیم کارت به همراه قابلیت مکالمه 3G - GPRS - wifi - بلوتوث - GPS – USB دوربین 5 مگاپیکسل با زولوشن بالا - وب کم 1.2 مگاپیکسل همراه با عکسبرداری و فیلمبرداری قطب نما ، شتاب سنج ، ژیروسکوپ سیستم عامل :اندروید 4.3 آپدیت اتوماتیک به 4.4 وسایل جانبی : دو عد کیف تبلت ( جلد )قابل شستشو و با دوام ، محافظ صفحه (کاور ) ، شارژر usb و هندزفری در حد نو - بسیار بسیار کم کار شده - کاملا سالم قیمت : 600.000 تلفن : 09121853583

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید.