2777
2789
وای لیلا جان من کلی خندیدم ... چقدر مردا باهم فرق میکنن ... خوش به حالت که حداقل شوهرت اینکارو میکنه شوهر منکه اصلا دست به هیچی نمیزنه تا یه چیز خراب میشه میره نو میخره یا یکی رو میاره خونه تا تعمیر کنه ... میگه بقیه شاغل شدن که ما بریم پیش اونا یعنی چی که ما اینکارارو بکنیم ... به نظرم اگه براش یه ست کامل وسایل مورد نیازشو بخری خیلی بهتره اون موقع کم کم متوجه میشه که نباید از وسایل خونه استفاده کنه ...
لـا الـه َ الـا ّ انـت سـُبـحـانـک َ انـّی کـُنـتُ مـِن َ الـظّـالـِمـیـن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

لیلا جان ناراحت نشو همشون خرابکارن شوهر من که بدتر از همست رفتیم مبل خریدیم سه میلیون پانصد دو روز بعدش من تو اتاق بودم اومدم تو پذیرایى دیدم بله شوهر خنگ من شلوارشو رو مبل میخواد اتو کنه اتو زده تو برق کف اتو رو مبل خودشم داره با موبایلش حرف میزنه حالا من چى بگم بعد میگه ببخشید میرم درستش میکنم ما اهواز هستیم تمام تعمیرات مبل تو اهواز گشته میگن کار ما نیست من با ٨٠٠ فروختمش
خیلى دوست دارم مامان یه فرشته کوچولو شم خدایا کمکم کن
وای شیشه ای جون می دونم چی کشیدی
سامیت جون چرا همین دورو برام منتها گوش شیطون کر از وقتی اومدیم خونه جدید دیگه خرابکاری نکرده خیلی احتیاط میکنه
کامل برطرف نشده ها ولی خیلی به ندرت شده
وقتی چترت خداست بگذار ابر سرنوشت هر چه می خواهد ببارد.
خیلی وقته دوتا از چاقوهام نیست یکیشو از پشت ماشینش پیدا کردم اون کوچلوهه هنوز پیدا نشده چند روز قبلم سفره نون رو با قابلمه سوزونده
وقتی چترت خداست بگذار ابر سرنوشت هر چه می خواهد ببارد.