2777
2789
به خدا دیگه ذله شدم قاتل وسایل خونه است نمی دونم از کدومش بگم اخریش دیروز بود خونه نبودم اومده غذا رو گرم کرده قابلمه رو بدون زیری گذاشته رو میز رومیزی نازنینمو سوزونده تازه روشم پوشونده بود اینبار از کارش کلی خنده ام گرفته بود می خواست من فعلا نبینمش .
دودست قاشق دم دستی گرفته بودم داشتم پاکشون میکردم دیدم چهارتاش نیست خدایا پس اینا کجان؟ حدس بزنید کجا پیداشون کردم تو پشت بوم داخل وسایل کار اقا با یکیش بتونه قاطی کرده بود با یکیش رنگ . دودست کارد گذاشتم زیر میز واسه مهمون چند تا هم از اونا نیست یکیشو دیدم گرفته رو اتیش تا پلاستیک بچسبونه یکیشم باهاش چسب قاطی کرده بود قاتل بشقاب لیوان فنجان هر چی فکر کنید واسه ابسرد کن یخچال یه لیوان گل گلی خوشگل خریده بودم اونم نیست میگه من دست نزدم پس کجاست معلومه دیگه شکسته میگه من نمی دونم
اونروز اورده تو پذیرایی پتو پهن کرده داره ویدیو سی دی تعمیر میکنه اومدم دیدم هویه افتاده رو پتو عین خیالشم نیست پتو رو هم سوزوند میگه عینشو برات می خرم ببخشید . یه ظرف پایه دار میوه زیر میز داشتم داشتم پاکش میکردم دیدم یه ترک بزرگ وسطشه خوب که دقت کردم دیدم چسبوندتش پرسیدم این چی شده میگه نمکدون از دستم افتاد روش . قیچی اشپزخونه ام داشتم باهاش نون می بردیم تو دستم دوتا شد تعجب کردم دیدم اونم چسبونده شده از ش پرسیدم گفت داشتم واسه ماشین لوله میبریدم سفت بود قیچی نصف شد .
بالشو خیس کرده بود چسبونده بود به بخاری تا خشک بشه اومدم دیدم بالش تا نصفه سوخته .
یه بارم داشت با موکت بر یونولیت میبرید فرشم باهش برید
داشت راه پله رو رنگ میکرد ازم جوراب مچی شیشه ای خواست گفت می خوام رنگو صاف کنم منم یه جفت بهش دادم چند روز بعدش اودم دیدم کشو از جوراب خالیه هرچی جوراب شیشه ای داشتم برداشته بود همشم رنگی ودور انداختنی حالا

اینا اونهایی بود که یادم اومد
نمی دونم دیگه چیکار کنم فقط هیچ چیز جدید دلم نمیاد بخرم چون می دونم فوری یه بلایی سرش میاره
وقتی چترت خداست بگذار ابر سرنوشت هر چه می خواهد ببارد.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

:))لیلا جون خیلی با مزه و در عین حال دردناکه.به نظرم برای تولدش یه جعبه ابزار کامل بخر که دیگه با وسایل خونه خرابکاری نکنه.هر چند که دیگه شکوندن ربطی به این چیزا نداره.خدا بهت صبر بده عزیزم
همه کاری هم از دستش بر میاد اتفاقا همه وسایلش کامله کامله دریل . چوب بر برقی . رنگ پاش . چند مدل اره .چند مدل ست پیچ گوشتی به اندازه یه مغازه ابزار فروشی ابزار داره یه جعبه ابزار بزرگم که تازه از بانه خریده ومجهزه مجهزه همیشه پشت ماشینشه ولی نمی دونم چرا با وسایل خونه اینطوریه
وقتی چترت خداست بگذار ابر سرنوشت هر چه می خواهد ببارد.
چه با نمکه. از ترسش پنهان میکنه طفلک.

به نظر من اصلا باهاش سر وسایلی که خراب میکنه بحث نکن. فقط فردای همون روز (منظورم زود زود که هنوز ماجرا تازه هست) برو عینشو بخر. حتی بهترش رو بخر بگو مثل اون نداشته. وقتی ببینه داره از جیبش میره کم کم خوب میشه.

بابای من همینطوری بود. البته نه به این شدت. مامانم این کارو کرد. الان خیلی خوب شده.
من یه جنبه دیگه از خصوصیات همسرت رو از حرفات متوجه شدم که خیلی خوب و مثبته: اینکه اینقدر آدم فنی هست و به کارهای خونه می رسه. چیزی که من آرزوشو دارم. هر چیزی تو خونه ما خراب بشه مدتها همونجوری می مونه، آخر سر هم کلی پول می ده و تعمیرکار و عمله و کارگر میاره، در حالیکه ممکنه کارهای ساده ای باشن.

در ضمن شوهرت اصلاً حق به جانب برخورد نمی کنه و ابراز پشیمونی می کنه. یه چیز دیگه اینکه خودش خرابکاریاش رو یه جورایی سعی می کنه رفع کنه. مثلاً با چسب و تف و ... ههههههههههه

زیاد سخت نگیر.
فروش شیرینی های تزئین شده با تم دلخواه شما، 09353064260 - نمونه کار در http://aramcookies.blogfa.com
انقدر باید تذکر بدی تا یادش بمونه، شوهر منم همینطور بود، کلی‌ از سرویس‌های آشپزخونه رو ناقص کرده، ..ولی‌ حالا بهتر شده..
جای مردان سیاست بنشانید درخت تا هوا تازه شود.. سهراب
آی گفتی لیلا مامان نباتی جون. بابای منم خیلی فنی هست. تا آبگرمکن رو هم خودش جرم گیری میکنه. سیم پیچ موتور کولر رو تعویض میکنه. خرابکاری هاش رو هم خودش رفع و رجوع میکنه.

اما خوب خرابکاری هاشون یه وقتهایی رو اعصابه.
2810