2777
2789

از پله افتاد وسط ارنجش در رفت و استخونش ترک برداشت یه ماه تو گچ بود دکتر گفت نیاز به عمل نداره الان بازش کردم دکترش گفت نیاز به عکس هم نداره ولی یه پماد داد وقتی میزنم بهش دردش میگیره دستش هم زیاد نمیتونه باز و بسته کنه چیکارش کنم

با خدا باش پادشاهی کن بی خدا باش هر چه خواهی کن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوب خشک شده بعد چند روز درست میشه ببرش حمام اروم ماساز بده

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد

خب دستش شکسته دیگ.

بازم دکتر ببرش

فرقمون اینع که:                                                                    شما بلاک بازی میکنین؛ ما پلاک بازی         آرع فرقمون زیادع...🤘🏿👑
درست نیشه ولی واقعا بدون عکس گفت در رفته و ترک خورده؟مگه میشه بدون عکس به ترک پی ببره ببرش یه دکتر د ...

نه بار اول که عکس گرفتم الان بعد از باز کردن گچ گفت عکس نمیخاذ

دختر منم بهمن ماه افتاد آرنجش شکست و در رفت.....جراحی شد وقتی بازش کردیم خوب بود اصلا درد نداشت....چربش کنید با دنبه و خرما روش ببندید

همسرم بهترین رفیق و همراه زندگیم...😘😘😘😘😘 عاشقتم زندگی من....
دختر منم بهمن ماه افتاد آرنجش شکست و در رفت.....جراحی شد وقتی بازش کردیم خوب بود اصلا درد نداشت....چ ...

کاش دختر منم جراحی میکرد 

تا راه بیوفته طول میشکه بعد از ۱۰ روز اگه دستش روون نشد باید ببریش فیزیوتراپی

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
2810