2777
2789
عنوان

لیزر خال سطحی + عکس

210 بازدید | 14 پست

کسی تا حالا ازین خالها داشته بیشتر سطحینو به صورت رنگدونه

با لیزر برطرف شد؟

برگشت نداشت ؟

ممنون میشم راهنمایی کنید 

عکسو پست بعد میزارم

تیکر به وقت کنکور ۱۴۰۱❤دعا کنید شاید بزرگترین دعای شما کوچکترین معجزه خدا باشه💖☺

منم همچین تصمیمی دراینده  دارم روصورتم هس بردارم همینجوری ک توگفتی

#سعی کنیم مفیدباشیم .( تجربهمشاورهخانوادگی روانی بالینی دارم) #به نظرمن مظلوم ترین زن دنیا زنیه که یه روز انقدر قوی بود ک غرورشو هیچ کس نمیتونست بشکنه ..تااینکه یک روز یه نفر پیدا میشه و تمام غرورشو به بادمیده دیگه ارخودش میگذره و تمام عمرشو صرف بچه ش میکنه..#به نظر شما چی این دنیا واقعا عدالتی داره؟...!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چنسال پیش دوستم ده هزار هرکدومو برداشت الان نمیدونم چنده

#سعی کنیم مفیدباشیم .( تجربهمشاورهخانوادگی روانی بالینی دارم) #به نظرمن مظلوم ترین زن دنیا زنیه که یه روز انقدر قوی بود ک غرورشو هیچ کس نمیتونست بشکنه ..تااینکه یک روز یه نفر پیدا میشه و تمام غرورشو به بادمیده دیگه ارخودش میگذره و تمام عمرشو صرف بچه ش میکنه..#به نظر شما چی این دنیا واقعا عدالتی داره؟...!
چنسال پیش دوستم ده هزار هرکدومو برداشت الان نمیدونم چنده

خب برگشت نداشته؟

تیکر به وقت کنکور ۱۴۰۱❤دعا کنید شاید بزرگترین دعای شما کوچکترین معجزه خدا باشه💖☺
خب برگشت نداشته؟

نه فک کنم نمیدونم بخدا 

چرابرگردع خوب رنگدانه ان دیگ

خب برگشت نداشته؟

من عکست رو ندیدم

ولی من خال هام رو تقریبا سال ۹۳ ۹۴‌ لیزر کردم

یه دو سه تاش برگشت😢😢😢

البته بهم گفت باید دائما حتی توی خونه کرم استفاده کنم

ولی من وقتی خوب شد هر از گاهی کرم میزدم هر از گاهی نه

میشه برا سلامتی خودم و تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی مهربون☺️🌹
من عکست رو ندیدم ولی من خال هام رو تقریبا سال ۹۳ ۹۴‌ لیزر کردم یه دو سه تاش برگشت😢😢😢 البته بهم ...

من ندارم خداروشکر😁

برا کس دیگه ای پرسیدم

خدارو شکر چرا یهو غیب میشی⁦☹️⁩⁦☹️⁩⁦☹️⁩

😐🤨من کنکوری اممممممم

😐🤨من کنکوری اممممممم

خب بگو داری میری بعد برو

حتی شده با یه استیکر

من نیم ساعت منتظر میمونم بعد میبینم دیگه نمیای

میشه برا سلامتی خودم و تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی مهربون☺️🌹
وقتی میخوای بری اینو بذار و برو👋👋👋👋 ولی اگر قراره باز زود بیای اینو بذار⁦☝️⁩⁦☝️⁩⁦☝️⁩

😂😘چشم