2777
2789
عنوان

نیاز به راهنمایی فوری دارم خواهشا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1819 بازدید | 24 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم به نظر من کمتر زنی زنی پیدا میشه که به شوهرش گیر نده ولی شوهر که نباید از این گیر دادنا سو استفاده کنه واونا رو بهانه کنه واسه هوس بازی خودش احتمالا شوهره از اول خورده شیشه داشته ودوستت تازه داره میفهمه
از ته دل دعا میکنم خدا زنایی رو که با مردای متاهل ارتباط برقرار میکنن از رو زمین ریشه کن کنه .من با اینکه از شوهرم مطمئنم ولی همیشه نگران این موضوعم
الان دوستم زنگ زد گفت دیشب که شوهرش فهمیده سیمکارتشو برداشته و دعوا راه انداخته تو دعوا گفته داشت همه چی درست میشد با این کارش همه چیو خراب کرده بهش گفت که طلاقش میده و بچه رو میگیره شاید برای اینکه دوستمو بترسونه اینطوری گفته دوستم میگه چند روزی بچه رو بذارم برم جایی شاید شوهرش بترسه اخه هر چی دوستم میگه بیا صحبت کنیم و با هم خوب باشیم شوهرش میگه تا اخلاقت درست نشه باهات زندگی نمیکنم دوستمو بلاتکلیف گذاشته به نظرتون دوستم بزاره چند روزی بره جایی
میگه خیلی باهاش صحبت کرده هر چی بهش میگه اونم میگه تو اخلاقت بده منم تا وقتی که اخلاقت درست نشه باهات خوب نمیشم دوستم خودشم نمیدونه این اخلاق بد چیه بنده خدا تو شرایط بدی قرار گرفته هر چی هم به شوهرش میگه بگو نمیگه خودشم هر چی که حدس میزده شوهرشو ناراحت میکنه سعی کرده انجام نده ولی بی فایده ست