2777
2789
سلام بچه ها میدونم موضوع تکراریه و از این جور تاپیکها زیاده ولی خیلی برام مهمه و میخوام از شما همفکری بگیرم
یکی از دوستام که بچه ده ماهه داره مدتیه رابطش با شوهرش بهم خورده بود امروز یه شماره به من داد گفت زنگ بزن زدم دیدم یه دختره برداشت واقعا نمیدونم باید چطور راهنماییش کنم میشه کمک کنید و راهکار بدین تا بتونه بهترین تصمیم رو بگیره ممنون از همتون
باران جان اول توی رفتارهای خودش دنبال ریشه بگرده و علت سردی شوهرش رو پیدا کنه
بعد هم بشینه منطقی با شوهرش صحبت کنه
به شرطی که اول اشتباهات خودش رو قبول کنه
امان از تقوایی که با یک -تق- وا برود!
الان دو سه ماهه این مسئله براش پیش اومده بنده خدا تا امروز خیلی سعی میکرد طوری رفتار کنه که شوهرش دوست داره ولی شوهرش دائما بهانه گیریهای الکی میکرد و بهش گیر میداد تا امروز که این موضوع رو فهمید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

زیاد نمیدونم فقط در این حد بهم گفته که یه اشتباهاتی داشته و قبول داره مثلا گاهی گیر الکی میداده یا یه بار به شوهرش شک کرده بود بهش گفت و شوهرشم ازین موضوع ناراحت شده که بهش شک داره بنده خدا خیلی دختر خوبیه و رفتار خیلی بدی با شوهرش نداشته البته تا جایی که من میدونم
بابای پارسا من خودم به شخصه هیچ وقت به خودم اجازه نمیدم که همه مردها رو با هم جمع ببندم و اعتقاد دارم که مردهای نجیب و خیلی خوب هم هستن و قصد توهین به هیچ مردی رو هم ندارم
نمیدونم ارتباط داره یا نه فعلا فقط در این حد بوده که شماره ای که دوستم به من داد و گفت زنگ بزن صاحبش یه دختره بوده
اینم بگم که دوستم اینطور موضوع رو فهمید که دید یه سیمکارت دیگه کنار موبایل شوهرشه اونم سیمکارتو برمیداره و میزاره تو گوشی خودش بعد یه اس ام اس میاد که به من زنگ بزن اونم شماره رو برمیداره البته شوهرش فهمید که دوستم سیمکارتشو برداشته و دعوا راه انداخت ولی نمیدونه که شماره رو برداشته
شاید به خاطر بچه ش توجهش کمی به شوهرش کم شده باشه ولی آیا این دلیل میشه که شوهرش بخواد همچین کاری بکنه خب طبیعیه که بعد به دنیا اومدن بچه توجه زن مدتی به مرد کم میشه و به نظرم این وظیفه مرده که بیشتر به زنش توجه کنه
شوهرش دوستمو برد خونه مامانش و بهش میگفت هر وقت اخلاقت درست شد میبرمت خونه دائم بهش میگفت اخلاقت بده دوستم میگفت خب بگو کدوم اخلاقم بده تا درست بشم شوهرش میگفت خودت میدونی کدوم اخلاقت بده الان فکر کنم یه ماهی میشه که دوستم خونه مامانشه و شوهرش گاهی بهشون سر میزنه و میره خونه مامان خودش هر چی دوستم میگفت بریم خونه با هم مشکلمونو حل کنیم منم سعی میکنم اونطور که میخوای بشم و اشتباهاتم رو برطرف کنم شوهرش قبول نمیکرد دوستم تو این مدت خیلی با شوهرش مدارا کرد
2810