2777
2789
عنوان

میدونی چرا نماز صبح بیدار نمیشیم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 7793 بازدید | 40 پست
نماز صبح
عصر شب

نمی دونم من که همیشه نماز می خوندم و خیلی اعتقاد داشتم

دیدم خدا داره به اون بنده بی نماز و بدش سرویس می ده

منم گزاشتم کنار

لااقل دلم خنکه که منم بدم حالا به من توجه ای نداره وللش
من امضا ندارم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدا فقط از ما نماز نخواسته......صداقت خواسته.....ادب خواسته....اخلاق خواسته.....احترام خواسته......

بهارنارنج عزیز،اما اینکه من نماز بخونم و دل بشکنم به نظرت بدتره یا اینکه نماز نخونم و دل نشکنم؟؟؟؟به نظر من این دو نوع آدم هیچ کدوم مورد توجه خدا نیستن.....چون هردو در انجام وظیفه کم کاری کردن.....
ببین بهار نارنج جون حرف قدیمی ها برای ما حجت نیست....این شعر هم با اینکه محتوای قشنگی داره و میخواد بگه مردم آزاری چقدر قبیحه اما ایراداتی هم بهش وارد هست.....

در ثانی این حرف که میگن خدا از حق خودش میگذره ولی از حق الناس نمیگذره ریشه و سند درستی نداره.....اگه اینطوری بود که کار ما خیلی راحت بود عزیزم.....

اگر به دور و برت نگاه کنی میبینی اغلب کسانی که به ظلم و جنایت دست میزنن دقیقا کسانی هستند که به دین و آیینشون پایبند نبودن......یکیش همین جناب قذافی....یا همین سران سعودی.....هر کدوم هرجای دین رو عشقشون کشیده برمیدارن باقیشم میگم خدا بزرگه.......

اما بدون خدا از کسی از رحمانیتش سوء استفاده کنه نمیگذره......در رحمانیت خدا همین بس که راه نجات و صلاح بندگانش رو به وسیله انبیاء و اولیاء در همه زمانها و به اشکال مختلف نشون داد و انسان رو مختار گذاشت تا راهش رو انتخاب کنه....

البته خدا اونقدر مهربونه و رحیمه که مطمئنا راضی به عقاب و عذاب بنده هاش نمیشه اما وقتی میبینه خود بنده در حق خودش کوتاهی و جفا میکنه......

این مباحث خیلی طولانی و پیچیده است.....اما همه این حرفا جواب دارن.
دوستان یه چیزی میگم حتام امتحان کنید واسه نماز صبح
اگه واقعا دوست دارین نماز صبح پاشین شب قبل خواب از خدا بخواین فلان ساعت شماروبیدار کنه
باورتون میشه سر همون ساعت انگار یه چیزی شمارو بیدار میکنه
امتحان کنید ولی واقعا باید بخواین
قبول سفارش تزیینات اتاق خواب واتاق کودک با بهترین قیمت وکیفیت نمونه کارم داخل پیج ای نی ستا گرام fareba.d
یکی ازعلما(فکر میکنم ایت الله بهجت) فرموده بودند اگه نمازای دیگه(نماز ظهر وعصر ومغرب وعشا) را سر وقت بخونین نماز صبح خواب نمی مونین.من امتحان کردم واقعا جواب داد.انگار یکی ادمو بیدار میکنه.
اما غیر از اون اگه شب موقع خواب از خدا بخوایم که کمکمون کنه واسه بیدار شدن، واقعا بیدار میشیم.
خدا به هممون توفیق بده
بی سر و سامان توام یا حسین
یه حدیث داریم که هر روزی که نماز صبحمون قضا میشه حتما تو اون روز گناه جدیدی مرتکب شدیم
همیشه تلاش کردم بیدار شم و گاهی پیش میاد قضا میشه ولی اکثرا بی حال و خواب آلودم مخصوصلابا حضور ووروجک که شبا خیلی کم خوابم.
راستی میدونستین قبل از اذان صبح بیشترین آثار رحمت خدا به نفس سرازیر میشه؟همینه که شیطان از این زمان خیلی استفاده میکنه
خدایا کمکمون کن
عاشقی شیوه رندان بلاکش باشد...