2777
2789
عنوان

میدونی چرا نماز صبح بیدار نمیشیم؟

7793 بازدید | 40 پست
من از شما سوال می کنم آیا در مواقعی که قرار است صبح زود از خواب بلند شوید نیز نمی توانید از خواب بلند شوید؟ مانند مواقعی که برای رفتن به کوه و گردش با دوستان خود صبح زود برنامه ریزی نموده اید! یا مثلا امتحان دارید! آیا تاکنون فکر کرده اید چرا وقتی با دوستتان قرار دارید فورا بیدار می شوید و چه بسا بدون کوک کردن ساعت و از مدتها قبل از ساعت قرار خود به خود بیدار می شوید و هیچ چیزی مانع بیدار شدن شما نمی شود اما هنگامی که می خواهید نماز بخوانید و با خدا صحبت کنید و قرار ملاقات با خدا دارید اینطور نیست و هر کاری می کنید بیدار نمی شوید و اگر بیدار شدید دوباره می خوابید؟
می دانید مشکل ما چیست؟ مشکل این است که ما به قراری که با دوستمان داریم بیشتر معرفت داریم و بیشتر ایمان داریم و رابطه با دوستان را بیشتر دوست داریم تا نسبت به خداوند. مشکل در ضعف ایمان است. نمی دانیم خدا چیست و چه خاصیتی برای ما دارد. از رابطه با دوست لذت می بریم اما از رابطه با خدا لذت نمی بریم. وقتی یاد دوست را در ذهن خود کوک می کنیم بدون ساعت بیدار می شویم ولی وقتی یاد خدا را در خود کوک می کنیم نمی توانیم بیدار شویم.

این یک مشکل از ضعف ایمان است. تمام کسانی که صبح بیدار می شوند و کسانی که حتی قبل از صبح بیدار می شوند و نماز شب می خوانند اینها با ساعت بیدار نمی شوند. ساعت کمک می کند ولی ساعت به انسان انگیزه نمی دهد. دستگاه انگیزه انسان را فقط و فقط خدا تحریک می کند. تا معرفت و محبت خدا در دل انسان کوک نشود انسان نمی تواند بیدار شود.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

درسته چون مامان بابای من محاله برا نماز صبح خواب بمونن ..چون ارتباطتوشن خیلی با خدا قشنگه و البته عمیق
اما یه علت دیگه اش برا خود من اینکه که چون همیشگی هست خو ب بعضی روزا خستگی کسالت و چیزای دیگه مانع میشه ...
با هر دوست دیگه ای هم هر روز قرار می ذاشتیم بالاخره یه روزاییش خواب می موندیم..
به نظر من برنامه ریزی هم مهمه من هر شب که 2-3 بخوابم نمازم قضا میشه ولی اگه 11 بخوابم احتمالش کمتره
باید اهمیت داد و برنامه رو تنظیم کرد
خدای مهربون ممنونم که زیباترین گل بهشتی رو به من هدیه کردی و من مادر شدم
CafeMom Tickers
منم خوابالوام
از آدمها بُت نسازید، این خ ی ان ت است! هم به خودتان، هم به خودشان.
خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند
و شما در آخر می‌شوید، سر تا پا کافرِ خــــــدایِ خود ساخته
من 2هفته هست سر این موضوع خیلی ناراحتم اخه شب دیر میخوابم بعدش دخترم بیدار میشه برا شیر وقت نماز که میشه خیلی خسته ام تا سرم رو میزارم رو بالشت خوابیدم و هر روز به این موضوع فکر میکنم باور کن حتی بیش خدا دعا میکنم خدایا به من قوت بده تا از خواب بیدار شم خوبه امروز خوندم
گروه تنبلا وخوابالوهاااااااااااااااا
حالا یه راحل بده
همسره من از من تنبل تره
خیلی مهمه که آأم برنامه زندگیشو طوری تنظیم کنه که صبح با طراوت بیدار بشه متاسفانه زندگی مدرنن به سمت بی خوابی شبانه است قدیما تا تاریک م یشد شامشون و می خوردنمی خوابیدن ما تازه 10 و 11 می زنیم بیرون شب نشینی و گردش
خدای مهربون ممنونم که زیباترین گل بهشتی رو به من هدیه کردی و من مادر شدم
CafeMom Tickers
من همیشه با اینکه خیلی دیر میخوابم سعی میکنم برای نماز صبح بیدار بشمو تا حدودی هم موفق بودم .فقط زمانهایی خواب میمونم که اون روز گناهی کرده باشم و خدا توفیقشو ازم گرفته. چون به این توفیق خیلی اعتقاد دارم تمام سعی ام رو میکنم بیداربشم.و یکی از افتخاراتم اینه که کل 9 ماه بارداریم نماز صبح ام رو خوندم...
فقط باید دعا کنیم خدا توفیق عبادت و بندگی به همه ما بده .همین و بس
دوس دارم برگردم به اون روزایی که بابام بیدارم میکردو میگفت پاشو ببین

چقدر برف اومده مدرسه ها تعطیله !!!!!!
2810