2777
2789
عنوان

ی خانوم ایرانسلی و قابل اعتماد

138 بازدید | 10 پست

سلام 

اگه ی خانوم ایرانسلی براش سرویس *۴۴۴۴*۳*۲# فعال هست بگه ۱۰۰ تومن نت قیمتشه من این سرویس برام فعال نیست 

من میخوام ک برام نت بخره و ب شمارم بفرسته 

بعد من از طریق خط ب خط براش پولشو میفرستم

برای موفقیتم ی صلوات میفرستی عایا ؟!  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کسی همچین ریسکی نمیکنه گلم😂

١۴۰۰/۵/٢۰ بچم تو هفت هفتگی سقط شد به دلیله تشکیل نشدنه قلبه کوچولوش😔خیلی اذیت شدم اما به خدا ایمان دارم و میدونم که هوامو داره...دوباره میای تو دلم مامانی😍

ریسک نکن عزیزم

من پادری درست میکنم اگه بخوایی عکس بفرستم قیمتم توافقی😍😍😍😍انشالله تا 1399/9/9 به خواستهام میرسم. ❤✨ لطفا صلوات مهمونم کن. اقایون به تاپیک های من نیان و پست منو ریپ نزنن وگرنه گزارش میزنم🚫

هیچکی نمیاد  

یارو از کلاهش خرگوش در میاره، بعد من نتونستم یه گوساله رو از قلبم دربیارم                                             خدایا صبری که دادی به دردی که دادی نمیخوره                 99/9/9 ی خبر خوب بهم میدن       خــُدایــا  حــواســت  هصــ؟صــدای  هِق  هِق  گــریــع  هام  عــز  هَمــون  گــلــویــی  مــیــاد  ڪــِ  تــو  عــز  رگــش  بــع  مــن  نــزدیــڪــتــریــ..!