2777
2789
عنوان

فروش نوزاد🤨

10420 بازدید | 125 پست

تو خبرا خوندم چندتا پزج فروش نوزاد بوده که عواملشو دستگیر کردن باورتون نمیشه یه بچه ۱۰ روزه رو گذاشته بودن ۴میلیون یه بچه ۴ ساله رو دومیلیون آخه چطو دلشون میاد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اره دیدم منم تو پیج صمد پور 

⁦♥️⁩سایه ات از سر ما کم نشود حضرت یار ⁦♥️⁩خوشبخت خوشبختم ،😍⁦❣️⁩سوالی درمورد سگ و گربه و هرسوالی که درمورد حیوانات داشتید در خدمتم 😊 ⁦❤️⁩کاربر جدید نیستم بچه خوبی هم هستم 🤨 ولی با یه حرف ترکیدم⁦🤦🏻‍♀️⁩ روزی که ازم تاپیک فعالیت نبود بدونید الفاتحه واسه شادی روحم فاتحه بفرستید 😬😍
بیشتر ببینید

این چیزا تازگی نداره که 

خیلی ساله وجود داره .من خودم زمانی رحم اجاره میخ استم بکنم با واسطه ها صحبت میکردم میگفتن بیا بهت نوزاد بدیم خودت   خلاص کن 

گاهی اوقات دستهایم به آرزوهایم نمی رسند شاید چون آرزوهایم بلندند ولی درخت سرسبز و شاداب صبرم می گوید : امیدی هست ؛ چون خدایی هست آری ، و چه زیبا نوشته بود همواره با خود تکرار میکنم، امیدی هست ؛ چون خدایی هست خدا
بیشتر ببینید
فکرکنم مال مادرمعتادبوده که بچه رو دنیا میارن میفروشن

نه اصلا مادر و پدر سالم 

فقط کارشون همینع دقیقا 

هیچ عاطفه مادری هم ندارن که غصه لخورن

بخدا دیدم میگم

گاهی اوقات دستهایم به آرزوهایم نمی رسند شاید چون آرزوهایم بلندند ولی درخت سرسبز و شاداب صبرم می گوید : امیدی هست ؛ چون خدایی هست آری ، و چه زیبا نوشته بود همواره با خود تکرار میکنم، امیدی هست ؛ چون خدایی هست خدا
بیشتر ببینید