2777
2789
عنوان

خانوما ی عزیز یه سوال خانومانه دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 543 بازدید | 55 پست

سوزن سوزن میشه؟؟؟

انگار یه تیغی سوزنی وارد میکنن آره ترشح بدون رنگ قطره ای هم داری؟

کارای بقیه به خودشون مربوطه🤣 مگه ما گفتیم به ... مربوطه؟؟؟   توروخدا بس کنین یه جمله         

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ترشحم دارم ولی اکثرا همین قد بوده نمیدونم شایدم یکم بیشتر شده دقت نکردم

به بو هم دقت کن، ترشحات بو دار عفونته

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی
عفونته، در اسرع وقت برو دکتر  ولی خودتو با اب سرکه بشور خییلی عالیه

دکتر برم معاینه میکنه  ؟ اخه من میترسم فک کنم واژینسموس  هستم البته اگه درست گفته باشم 

باشه اونو امتحان میکنم مرسی فقط فرقی نمیکنه چع سرکه ی؟ 

https://harfeto.timefriend.net/16229838541279
دومیو عمرا بتونم 🤐 اولیو هم سعی میکنم  سرکه نمیسوزونه؟

نسبت اب به سرکه باید ۵ به ۱ باشه. ولی روش دوم خیلی خیلی موثره اصلا یه دقیقه ای خوب میشی. 

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی

اگه بری دکتر بهت یه مشت چرک خشک کن میده، با این روشا زودی خوب میشی

سوزن سوزن میشه؟؟؟ انگار یه تیغی سوزنی وارد میکنن آره ترشح بدون رنگ قطره ای هم داری؟

نه ترشحاتم سفیدن 

موقع شستن دستم که میخوره میسوزه 

سوزن سوزن ینی چجوری؟

https://harfeto.timefriend.net/16229838541279
باشه  خیلی میترسم دوس ندارم برم دکتر 😓

نه بابا نرو، من یبار رفتم مجرد بودم نمیتونست بهم کرم واژینال بده یه مشتی چرک خشک کن داد آخر مخوب نشدم اما با اب و سرکه کامل خوب شدم