2777
2789
عنوان

فکر میکنین پسر دار شدن .......

| مشاهده متن کامل بحث + 921 بازدید | 123 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هرکی به رسمش  تو رسم ما دختر داشتن خیلی خرجش بیشتره  جهاز و خرج عروسی و بریز و بپاش پسر ...

اونجا زمین چنده ؟

ببین من یه پولی برای سرمایه گذاری داشتم میخواستم شمال زمین بخرم اصلا افتضاح قیمت هااااااااا

اصلا حرف من یه چیز دیگه بود نه برگ چغندری

خب عزیز من 

طبق وطیفه ک بخوای در نطر بگیری همون جهاز هم وظیفه پسر هست 

خونواده دختر اومدن جهاز رو ب عهده میگیرن ک گوشه ای از کار رو گرفته باشن 

خونواده پسر هم مسکن رو تامین کنن 

تا بمونه عروسی و طلا 

عروسی هم اصولا با کادوها کمی جبران میشه و گاهیی سرب سر گاهی هم سود میکنه طرف 

طلا هم یا نمیخرن یا میخرن و میشه سرمایه زندگی 

این یه مسیله ساده هست درصورتی ک همه کمک کنن 

ولی وقتی خونواده پسر هیچ کاری نمیکنن اره کار پسر سخت هست ک اونم از بی عاطفگی خونوادشه ن توقعات دختر

من سال 97 که ازدواج کردم تمام خرج عروسی رو همسرم داد نذاشت پدرش بده  اصلا 

جهاز رو پدر من گرفتت درسته مشکلی با خریدش نداشت ولی خب 220میلیون جهاز بهم داد که هنوزم من میگم همیشه شرمندشم

شوهرم خونه داشت خودش که میخواستیم بریم اونجا اما پدرشوهرم برای کادو عروسی خونمونو بهمون داد و نصفشو به نام من زد نصفشم به نام شوهرم

ولی خب من دیگه سیسمونی رو نذاشتم مامانم بگیره چون بعد عروسیم زود باردار شدم

در کل هرکی باید به نسبت توانای خودش ازدواج کنه و خرج کنه

به خاطر تو هم که شده تمام روزاهای بعد از این مهربانتر خواهم شد  98/4/4  
اونجا زمین چنده ؟ ببین من یه پولی برای سرمایه گذاری داشتم میخواستم شمال زمین بخرم اصلا افتضاح قیمت ...

ببین یه قاعده کلی باید در نظر گرفته بشه 

بچه چ دختر چ پسر باید از اول پدر و مادر ب فکر اینده ش باشن 

اونجا زمین چنده ؟ ببین من یه پولی برای سرمایه گذاری داشتم میخواستم شمال زمین بخرم اصلا افتضاح قیمت ...

اینجا قیمت مناسبه البته حقوقا هم پایینه 

ما زمین پسرمون رو 200 میلیون خریدیم

خب عزیز من  طبق وطیفه ک بخوای در نطر بگیری همون جهاز هم وظیفه پسر هست  خونواده دختر اومد ...

ببین جهاز و مسکن اصلا قابل قیاس نیستن 

سرویس طلا الان لحظه ای داره بالا میره 

اصلا دلیل اینکه یه پسر دیگه ازدواح نمیکنه همینه اصلا از توانش خارج شده دیگه 

من تهرا رو میگم حالا شهرستان ها رو خبر ندارم 

یه خونه ی خیلی خیلی داغون رهنش صد میلیونه 

سرویس 40 میلیونه 

خرج عروسی رو بایدی تا بعدا پولش بیاد خدا تومنه 

یه پسر سی ساله چند سال کار کرده 

یه خانواده پسر چقدر می تونه کمک کنه 

تازه همه ی اینا به شرطی که پسر کار داشته باشه کو کار ؟ 

شرایط سخته استارتر...... ولی پسر رو میشه یه کاری کرد ولی دختر بی جهاز نمیشه....جهازم مثله طلا ثانیه ای میکشه بالا..... سال ازدواج مالباسشویی دو تومن بود الان زیر هشت تومن نیست....همش سه ساله عروس شدم

تو تجملات و حاشیه‌های ازدواج غرق شدیم متاسفانه.اونقد که به برآورد قیمت تمام شده ی پسر و دختر رسیدیم 😁

هوای خوب مثل زن خوب استهمیشه نیست. ..زمانی هم که هست, دیرپا نیست.مرد اما پایدار تر است.اگر بد باشد, می تواند مدت ها بد بماند و اگر خوب باشد, به این زودی بد نمی شود اما زن عوض می شود با بچه, سن, رژیم, حرف, ماه, بود و نبود آفتاب, وقت خوش...زن را باید پرستاری کرد با عشق،حال آن که مرد می تواند نیرومند تر شود اگر به او نفرت بورزند