2777
2789
عنوان

فکر میکنین پسر دار شدن .......

| مشاهده متن کامل بحث + 921 بازدید | 123 پست
حتما خودش خواسته گرون بخره . وگر نه که با ۳۰ یا ۴۰ میلیون هم میتونست بخره

ربطی نداره عزیزم 

اتفاقا معمولی هم خریده

همه چیییییی گرون شده

به خاطر تو هم که شده تمام روزاهای بعد از این مهربانتر خواهم شد  98/4/4  
😐من الان بخوام جهیزیه بخرم کمتر از 150_180عمرا بشه کسی که جهیزیه 80تومنی میبره یعنی کل چیزاش رو ایر ...

مگه همه جهار رو خود طرف میخره ؟

ببین گازا که رومیزی شده و رو خونس 

یخچال با پسر و لباسشویی و تی وی و فرش 

یه مبل و سرویس خواب و وسایل های اشپزخونه و خرده ریز میشه دویست میلیون ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی گرون شده همه چی  جنس بدرد نخوره ی بازارم که بخریا باز خیلی بیشتر ازینا درمیاد جهاز

دقیقااا کمترم پول بدی جنس اشغاللل همش بعدا خراب باشه

خانوما اصلا پولتون و حتی ماهی پنجاه تومنم ندین بیمه عمر  سالی ۳گرم طلا هم بخرید بذارید کنار وا ...

منم باطلا بیشتر موافقم فقط بدیش اینه که ممکنه دزد طلاهای آدم رو ببره . اگر هم بخوای بزاری صندوق امانات بانک باید کلی پول بدی

فقط خودم میدونم چه لطفی بهم کرد که این بچه رو نصیبم کرد
اصلا کل جهاز بشه ۳۰۰میلیون کل سیسمونی بشه ۳۰میلیون  خونه ی خوب یه میلیارد پولشه  سکه هشت ...

وای دقیقا 

ببین من خودم الان دنیال خونه واسه سرمایه گذاری ام باورت نمیشه روز به روز میره بالا 

مثلا یه ماه پیش صد میلیون ارزون تر بود 

بعد یه گسر بدبخت چطوری می تونه بخره ؟

سه تا پنج تیکه بزرگ که با پسره  مثل یخچال و لباسشویی و تی وی و فرش  بقیه شم راحت با 80 ت ...

خیلیا این رسمو ندارن یکیش خودم

سال 97ههههههههه چیو پدرم خرید 

شوهرم خودش اومد و لباساش و تخت مجردیاش و میزکارش 

وای دقیقا  ببین من خودم الان دنیال خونه واسه سرمایه گذاری ام باورت نمیشه روز به روز میره بالا& ...

سه چهار سال پیش تو شهر ما برادرم خونه خوب میخواست بخره پولش بود ۳۰۰میلیون همین الان شده همون خونه یه میلیارد 

ترانه تنهایی هام تو…#شادمهر ♠️♥️♣️♦️               ‌                    YouTube Me =sama_w
خیلیا این رسمو ندارن یکیش خودم سال 97ههههههههه چیو پدرم خرید  شوهرم خودش اومد و لباساش و تخت ...

من خودمم دقیقا سال 97 خریدم همه رو هم خودم دادم 

یخچال سامسونگ گرفتم 5 تومن از این بالا و پایین ها 

لباسشویی گرفتم سه و ششصد 

تازه مبل و ناهار خوریمو خیلییییییییییییی گرون خریدم 15 تومن همون موقع دوستم راحتی خرید 3 تومن 

با این حال جهازم شد 50 تومن

ولی الان سه تیکه با پسر میکنن اکثرا

دقیقااا کمترم پول بدی جنس اشغاللل همش بعدا خراب باشه

نه من این حرفو قبول ندارم .من پارسال یه سرویس خواب کامل خیلی شیک از دلاوران خریدم حدود ۳ میلیون جنسش عالیه کلی جا هم داده کلی کشو و کمد . بعصی از دوستام یخچال ایرانی دارن خیلی راضی هستن 

فقط خودم میدونم چه لطفی بهم کرد که این بچه رو نصیبم کرد