بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
کاش میفهمیدیم اگه نظر یکی باما فرق داره دلیل نمیشه نهایت بیشعوری رو به کار ببریم و بتوپیم بهش چه تو مجازی چه واقعی کاش آدما اونقدری که ادعای شعور دارن نصف همون ادعا شعور داشتن
به نطر من همه چی به شانس و عرضه آدم بستگی داره فرق نمیکنه دختر باشی یا پسر . بعضی پسرا یه دختری گیر میارن که عیر از جهاز کامل تازه پول پیش خونه و پول سالن و ... بابای دختره میده .بعضی دخترا هم یه پسری گیر میارن که همه چیز حتی جهزیه هم خودش میخره دختره فقط میره میشینه تو خونه جدید😊
فقط خودم میدونم چه لطفی بهم کرد که این بچه رو نصیبم کرد
خب یه جهاز هست فوقش 80 میلیون کار پسر چی بشه ؟ خونه الان فقط رهنش 100 میلیونه تو تهران؟ سروسی ...
😐من الان بخوام جهیزیه بخرم کمتر از 150_180عمرا بشه کسی که جهیزیه 80تومنی میبره یعنی کل چیزاش رو ایرانی خریده و خب از طرف مقابل هم کمتر انتظار داره برای خرید خونه و...
والا دوست من داره جهاز میخره یخچال و مبل و تختش شده 75میلیون
خیلی گرون شده همه چی
جنس بدرد نخوره ی بازارم که بخریا باز خیلی بیشتر ازینا درمیاد جهاز
کاش میفهمیدیم اگه نظر یکی باما فرق داره دلیل نمیشه نهایت بیشعوری رو به کار ببریم و بتوپیم بهش چه تو مجازی چه واقعی کاش آدما اونقدری که ادعای شعور دارن نصف همون ادعا شعور داشتن
پسر مگه چقد اول جوونیش درامد داره تا هم خونه رهن کنه هم ماشین بخره هم عروسی و طلا بخره؟هم زندگی و خرج زن و بچه بده قطعا مادر و پدر باید یه فکری براش بردارن مهصوصا دیگه دهه هشتاد و نودی ها
خداجونم من و دست این و اون نسپار خودت مراقبم باش 😘😍