2777
2789
اره عزیزم🥰

میشه بگی وقتی ماما میگه سه ماه قبل بارداری باید یودوفولیک بخوری حتما باید بعد از سه ماه اقدام کنم؟

و اینکه من یودوفولیک و فولایرون زینک و هماتنیک رو دارم استفاده میکنم...موردی نداره؟

یه سوال دیگه هم دارم

میشه برا سلامتی خودم و تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی مهربون☺️🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سوال دیگه هم در مورد ماما همراه هست

برا ماما همراه کِی باید اقدام کرد

ماما همراه از اول بارداری همراهی میکنه یا فقط موقع زایمان میاد

تاثیرش در روند زایمان چقدر میتونه باشه

و اینکه معمولا چقدر هزینه داره

میشه برا سلامتی خودم و تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی مهربون☺️🌹
میشه بگی وقتی ماما میگه سه ماه قبل بارداری باید یودوفولیک بخوری حتما باید بعد از سه ماه اقدام کنم؟ ...

اگه قصد بارداری داریدبخور والا لزومی نداره یدوفولیک بخوری

بعدشم چی همه مشتقات آهن میخوری، اینا رو تحت نظر پزشک میخوری یا خودسر؟؟؟؟؟ ینی کم خونی؟؟؟

بپرس هرچی میخوایی عزیزم

دوباره میاد روزی که از ته دل بخندی😉🌸💓          
سوال دیگه هم در مورد ماما همراه هست برا ماما همراه کِی باید اقدام کرد ماما همراه از اول بارداری هم ...

شما از ۲۰ هفته تحت نظر ماما قرار میگیری ، برات کلاس های آموزشی زایمان و بعد زایمان و شیردهی میزارن ، ورزش های بارداری رو کار میکنن، ورزش هایی که کمک میکنه طی لیبر زایمان راحتی داشته باشی

از ۲۰ تا ۳۷ هفته تحت نظری، بعدش که دردات شروع شد و دهانه ی رحم ۵ سانت باز شد ماما میاد بالا سرت تا زمانی که بچه به دنیا بیاد و بهت کمک کنه بهش شیر بدی

ماما داشتن خیلی خوبه ، به شرط اینکه آدم فعالی باشه و واقعا کمکت کنه و ماساژت بده و تکنیک هایی که به زایمان راحت کمک میکنه برات انجام بده 

تعرفه های مامایی عوض شده عزیزم هزینه ی دقیقش رو نمیدونم 

زیر ۵ ساعت ساعتی ۵۰ و بالای ۵ سانت ساعتی ۱۵۰ بود یک زمانی الان رو نمیدونم

سن خودت و بچه ات😉

آها اره زود ازدواج کردم 

یه جوراییم خوبه انگار خواهرمه هرجاییم میریم میگن خواهرید ؟

مهربونا برای حل شدن مشکل زندگیم یه صلوات مهمونم میکنی 😔همیشه جوری محکم و سالم زندگی کن که هیچوقت مجبور نشی برا حفظ چیزای خوب زندگیت التماس کنی..
حسرتی ندارم  هر چی میخوام تلاشمو میکنم بهش برسم  ۷ ساله ازدواج کردم، بچه ندارم، کارشناس ...

خودتون بچه نمیخواین ؟ ببخشید دارم میپرسم ولی اخه کنجکاو شدم چون ماماها خودشون همیشه توصیه میکنن زود بچه دار شین 

دوست نی نی سایتی میشه هر موقع چشمت به امضام خورد یه صلوات برای شادی روح پدرشوهر و مادرشوهر مهربونم بفرستی 🙏
خودتون بچه نمیخواین ؟ ببخشید دارم میپرسم ولی اخه کنجکاو شدم چون ماماها خودشون همیشه توصیه میکنن زود ...

نه عزیزم من سال پیش سقط داشتم بعدشم مشکلاتی پیش اومد برای خودم که فعلا جلوگیری دارم