2777
2789
عنوان

من یه زنه چاقم😱😱😱😱😱😱😱😱

| مشاهده متن کامل بحث + 920 بازدید | 65 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کار نشد نداره با یه دکتر تغذیه میتونی ظرف  ۴ ماه حداقل ۱۰ کیلو وزن کم  کنی به شرط اینکه پیاده روی را فراموش نکنید 

دکتر تغذیه میگه پیاده روی کنار رژیم خیلی مهمه

با سلام این کاربر فوت شده است برای شادی روحش صلوات ختم بفرمایید .
خوش ب حالت کاش من جای توبودم

ادمااون چیزیوکه ندارن دوست دارن

قدووزنت چنده

۱۵۸دوست دارم۵۵کیلوباشم شایدالان۴۰باشم

همین اول امضام میگم اگه ازپستم خوشت نیومده و...حالابه هردلیلی ازجمله یانظرم ناراضی بودی به خوبی بهم بگو من بدنیستم به خوبی که بگی به خوبی هم پاسخ میگیری پس به دلایلی که بعضی کاربرااینجاروازان خودشون میدونن وهرچی دوست داشتن وبه ذهنشون ردشد وپیاده میکنن گفتم بگم بهتون ازاین به بعد توهین کنی توهین بهت میشه تویه جمله قشنگ بگویاپستموپاک کنم نشدولازم بود عذرخواهی کنم.باتشکر😊 خدایاتوخودت میدونی چی میخام پس؛  خدایابه امیدخودت... برام دعاکن به وسعت دلت ممنون عزیزم🌺🌺هرکس خودداندوخدای دلش که چه دردیست کجای دلش😢😢خانمادرسته اینجامجازیه همدیگرونمیبینیم نمیشناسیم اماکلمات انرژی دارند  هیچ وقت حسرت زندگی آدمایی رو که از درونشون خبر نداری نخور!!!!حسادت نوعی اعتراف به حقیر بودن خویش است.. هر قلبی دردی دارد٬ فقط نحوه ابراز آن فرق دارد... بعضی ها آن رادرچشمانشان پنهان میکنند ٬ بعضی ها در لبخندشان!!!!!!خنده رامعنی به سر مستی مکنآنکه میخندد غمش بی انتهاست..نه سفیدی بیانگر زیبایی ست....... ونه سیاهی نشانه زشتی........ کفن سفید ٬ اما ترساننده است: وکعبه سیاه ٫ اما محبوب ودوست داشتنی است.....انسان به اخلاقش هست نه به مظهرش.....قبل از اینکه سرت را بالا ببری ونداشته هایت را به پیش خدا گلایه کنی..... نظری به پایین بیندازو داشته هایت راشاکر باش❤️❤️..
ادمااون چیزیوکه ندارن دوست دارن قدووزنت چنده ۱۵۸دوست دارم۵۵کیلوباشم شایدالان۴۰باشم

من ۱۶۰وزنم شده ۷۰ ی سال پیش۵۵بودم.تومیخوای چاق بشی ژله زیادبخور

تاخدایاراست برسلطان مپیچ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌گرخدابرگشت صدسلطان که هیچ.🙏🙏🙏🙏
من ۱۶۰وزنم شده ۷۰ ی سال پیش۵۵بودم.تومیخوای چاق بشی ژله زیادبخور

من حرص زیادمیخورم😁

باخوردن ژله اینقدرچاق شدی

همین اول امضام میگم اگه ازپستم خوشت نیومده و...حالابه هردلیلی ازجمله یانظرم ناراضی بودی به خوبی بهم بگو من بدنیستم به خوبی که بگی به خوبی هم پاسخ میگیری پس به دلایلی که بعضی کاربرااینجاروازان خودشون میدونن وهرچی دوست داشتن وبه ذهنشون ردشد وپیاده میکنن گفتم بگم بهتون ازاین به بعد توهین کنی توهین بهت میشه تویه جمله قشنگ بگویاپستموپاک کنم نشدولازم بود عذرخواهی کنم.باتشکر😊 خدایاتوخودت میدونی چی میخام پس؛  خدایابه امیدخودت... برام دعاکن به وسعت دلت ممنون عزیزم🌺🌺هرکس خودداندوخدای دلش که چه دردیست کجای دلش😢😢خانمادرسته اینجامجازیه همدیگرونمیبینیم نمیشناسیم اماکلمات انرژی دارند  هیچ وقت حسرت زندگی آدمایی رو که از درونشون خبر نداری نخور!!!!حسادت نوعی اعتراف به حقیر بودن خویش است.. هر قلبی دردی دارد٬ فقط نحوه ابراز آن فرق دارد... بعضی ها آن رادرچشمانشان پنهان میکنند ٬ بعضی ها در لبخندشان!!!!!!خنده رامعنی به سر مستی مکنآنکه میخندد غمش بی انتهاست..نه سفیدی بیانگر زیبایی ست....... ونه سیاهی نشانه زشتی........ کفن سفید ٬ اما ترساننده است: وکعبه سیاه ٫ اما محبوب ودوست داشتنی است.....انسان به اخلاقش هست نه به مظهرش.....قبل از اینکه سرت را بالا ببری ونداشته هایت را به پیش خدا گلایه کنی..... نظری به پایین بیندازو داشته هایت راشاکر باش❤️❤️..
من حرص زیادمیخورم😁 باخوردن ژله اینقدرچاق شدی

نه بابا.دخترخالم لاغربودخیلی ژله خوردیعنی هرصبح باسیب زمینی سرخ کرده منکه آبم بخورم چاق میشم البته الان شکم وپهلوندارم فقط سایزم زیادشده باپاهام  تپلی شده شوهرم دوسداره ولی خودم بدم میاد

تاخدایاراست برسلطان مپیچ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌گرخدابرگشت صدسلطان که هیچ.🙏🙏🙏🙏
نه بابا.دخترخالم لاغربودخیلی ژله خوردیعنی هرصبح باسیب زمینی سرخ کرده منکه آبم بخورم چاق میشم البته ا ...

کاش منم یه ۱۵کیلویی اضاف کنم توکم کردن استعدادفوق العاده دارم،زیادکردن هیچ

خوبه که شکم نداری کاش جامون عوض میشد

چ خوب😍😍😍 چند ماهه از چند کلو شدی چند؟؟

وزنم همین بوده عزیزم میخوام 60 بشم، چون کم کاری تیروئید دارم زود وزن کم نمیکنم، دیگه با کاری شماری ثابت موندم 

لبخند بزن، انار لب های تو را دانه کنم...
از کجا بفهمم باید چند کیلو باشم.160 قدمه و 80 کیلو وزنم

به نظر من وزن صرفا یه عدد البته این نظر منه 

مثلا من قدم ۱۶۵ وزنم در حد   ۷۰ ی متناسبه نباید بیشتر از این وزنم بشه کمتر هم  چون صورتم خیلی لاغر میشه  بهم نمیاد  به نظرم وقتی مشکلاتی نظیر چاقی و فشار و دیابت نداشته باشی دلیل نداره بخوای  خیلی لاغر شی    الان لاغری  رو با مدل ها  مانکن ها میسنجن و این اصلا درست نیست   

با سلام این کاربر فوت شده است برای شادی روحش صلوات ختم بفرمایید .
به نظر من وزن صرفا یه عدد البته این نظر منه  مثلا من قدم ۱۶۵ وزنم در حد   ۷۰ ی متناسبه نب ...

👍👍👍

میشه واسه حل شدن مشکلم صلوات بفرسی،زندگیم بدجوری بهم ریخته اس.دعا کنین دشمن شاد نشم.قلبم داره میترکه

عزیزم منم ۱۷۰ هستم ۶۷ . ولی خودم راضی نیستم دو ست دارم یه ۳ کیلویی کم بشم.الان سه روزه نهار رو قطع کردم و شیرینی و شکلات رو.شام هم کم میخورم . آب و میوه زیاد میخورم.رو زی۴تا قرص چای سبز دینه هم میخورم دو تا شب دو تا صبح.اینم بگم من بعد زایمان۹۶کیلو بودم که تا ۵۹هم رسیدم.ولی برگشت رو ۶۵ و ۶۶ . این روش رو هم امتحان کن.