2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اسی عشقتون پایدار😊

درخواست =گزارش🙃 .من همانم که تویی از همه عالم جانش.❤ ❤❤❤❤❤❤❤❤🤩😘                                                 از صبح تاشب هرکاری میکنی استوری میزاری...😐بعد مینویسی سرتون نکنید توزندگی من ماسرمون نمیکنیم تو زندگیت تو زندگیتو میکنی تو چش ما والااااااا😁سوس ماز                           
خودت خیلی سنت کم تر از شوهرت میخوره یعنی ریش و سبیل هم کم تاثیر نداره ناراحت نشی از زیبایی خودت سر ...

قربونت بشم گلم ممنون شوهر جانمم خوشملههههه بد عکسیم جفتمون😀

من ندیدم

اگر به جای گفتن :دیوار موش دارد و موش گوش دارد ،بگوییم :ملائکه در حال نوشتن هستند …نسلی از ما متولد خواهد شد که به جای مراقبت مردم ،« مراقبت الله » را در نظر دارد!قصه از جایی تلخ شروع شد که در گوش یکدیگر با عصبانیت خواندیم :بچه را ول کردی به امان خداماشین را ول کردی به امان خداخانه را ول کردی به امان خداو اینطور شد که « امان خدا» شد ؛ مظهر ناامنی !ای کاش میدانستیم امن ترین جای عالم ، امان خداست….
خیلی هم نازي اسی خیلی هم بهم می‌آید اینجا هم عکس نذار حیف آدم نیس حرف بشنوه از ی مشت آدم عقده ای

دورت بگردم الهی من اصلا حرف مردم برام مهم نیس اشکالی نداره گلم بزار قضاوت کنن

قربونت بشم گلم ممنون شوهر جانمم خوشملههههه بد عکسیم جفتمون😀

به چشم برادری و خواهری دوتایی تون خوب و خوشکلید

فقط یه سوالی ذهنمو درگیر کرده

دقت کردید این آقاهای  پربرو بازو دار دنبال خانوم ودخترای ظریف مریف می رن

الان شما رو دیدم این یادم اومد

واقعا چلاااا