2777
2789
اینم ما چن میخوره بهمون

خودت۲۲,همسرت۲۴

دخترعمو پسرعمو نیستید؟

اگر عشق در زندگی ات باشد...جای خالی خیلی چیزها برایت پُر میشود...اما اگر عشق نباشد...مهم نیست در زندگی ات چه چیزهایی داشته باشی...هرچه داشته باشی باز هم چیزی کم داری...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پاشو برا خودت یه صدقه بده میخوره ۲۲ ۲۴ باشی

عزیزمی پسرم ۱۵ سالشه

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
من بعداز خوندن داستان زندگیت شاید اولین داستان زندگیه که تو نی نی سایت خوب مونده تو ذهنم

آهان از اون نظر☺️

آخه من یادم نیست کجا ولی یه جایی از نظراتت خیلی خوشم اومده که توی ذهنم موندی. الان آلزایمر دارم یادم نمیاد موضوعش

من رویم سیاه عکس به همون دلیل که میدونی نمیتونم عکس بذارم ولی یه تاپیک دارم مال فیلر لب صفحه سومش عکس لبام هست ببین که اصلا تحفه ای نیستم😅

ترجمه‌ی متون فنی به نفع خیریه       ***به دلایلی نمیتونم درخواست دوستی قبول کنم. ببخشید دوستای عزیزم***