2777
2789

۳۷ سالگی.۴ سال بعد از عروسی

فکر میکنم مثلا زودتر ازدواج کرده بودم و مثلا ۳۰ سالگی بچه دار میشدم بهتر بود.

البته الانم راضی هستم.چون مسافرتها و خوشیهامو کردم

دوبار لغو کاربری شدم.به خاطر حرف انتقادی 😏باردار شدم باز برگشتم  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من این شرایطو ندارم 4 ساله عروسی کردم  28 سالمه بهم میگند سن که بره بالا حوصله ادم کم میشه> ...

از این شرایط کدومو نداری؟اگه از زندگیت و همسرت اطمینان نداری اصلا به بچه فکر نکن.اگه مشکل مالی داری باز میشه یکاریش کرد..اینم که اطرافیان میگن چرته.الان دخترا خیلی ها تازه ۳۰ ۳۱ ازدواج میکنن..

👈🏻https://abzarek.ir/service-p/msg/1979222👉🏻 با من حرف بزن  

من کاری به رسم و رسوم ندارم  خودم دوست دارم مادر بشم  ولی در عین حال میترسم از مسئولیتش

مسئولیتش ک زیاده. اعصاب میخواد. اینم بگم اتفاقی بیفته ادم جون ب سرمیشه بخاطربچش.. جدا ازشب بیداریا وسختیاش ومحدودیتاش. وخستگی های همیشگی تا7سال

😁
از این شرایط کدومو نداری؟اگه از زندگیت و همسرت اطمینان نداری اصلا به بچه فکر نکن.اگه مشکل مالی داری ...

مادرمو اول مهر از دست دادم هنوز از نظر روحی خودمو جمع و جور نکردم 

از نظر مالی مشکل دارم

شوهرم خوبه خدارو شکر

مادرمو اول مهر از دست دادم هنوز از نظر روحی خودمو جمع و جور نکردم  از نظر مالی مشکل دارم شوهر ...

خودت بهتر میدونی گلم به نظدم ی مدتی صبر کن تا خودتو پیدا کنی شاید شرایط مالیتم بهتر شد جدا از اون الان اوج کروناست دوباره حداقل صبر کن ی مدت تا از اوج بیفته.ما که محبوریم با هزار ترس و لرز و سلام و صلوات میریم‌دکتر و سونو🙁

👈🏻https://abzarek.ir/service-p/msg/1979222👉🏻 با من حرف بزن  

سلام عزیزم من ۱۴ عقد

۱۵ خونه داری دوماه بعد حامله شدم

باز دوباره بچم یسالو شش ماه بود فهمیدم باردارم 

خداروشکر الان دوتا دارم ۲۱ سالمه

ولی تا این حد زود خوب نیس بنظرم ۲۶ واسه بچه خوبه..

به نظرتون سن خوبی مادر شدید؟ دلتون برای دو نفره هاتون تنگ نمیشه؟

بله دیگه صافمون کردن از بس گفتن دیگه نمیشد بیشتر 😂😂

الان پسرم ده سالشه

اولاش خیلی سختههههه بعد که بزرگتر میشه باز میشه دونفره داشت