2777
2789
ولی ماشالله شما ابرو های پرپشتی نصیبت شده با اینکه بور هستی، من کم ابروام🥺

نههه علت داره...یه رازه  قبلا بابتش مسخره میشدم تو نوزادی الان شده یه حسن...  اگه عکسی که اخر اخر گذاشتمو دقت کردی همون که بی ارایش بود چشام..اونجا ریمل نداشتم انگار اصن مژه ندارم از بس بوره به چشم نمیاد ولی یه ریمل ساده که فقط مشکی میکنه بزنم تازه میفهمن مژه دارم..دنیا اومدم ابروهامم همین بود بور و کم رنگ کم پشت بعد مامانم سفت سرتا پامو قنداق میکرد یه روسری هم سفت میبست بابام برام ازین ور تا اون سر سورمه ی اصل میکشید به ابروهام شبیه دکتر ژکول میشدم🤣..همون باعث شد پر شه ابروم..وگرنه حتی موهای بدنمم قهوه ای و کم پشت بود

میان خضر و موسی چون فراق افتاد، فهمیدم/ که گاهی واقعیت با حقیقت در منافات است/ اگر در اصل دین حُبّ ست و حُب در اصل دین، بی شک/ به جز دلدادگی هر مذهبی، مُشتی خرافات است

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نههه علت داره...یه رازه   قبلا بابتش مسخره میشدم تو نوزادی الان شده یه حسن...   اگه عکسی ...

دقیقا منم وقتی ریمل نمیزنم انگار که اصلا مژه ندارم...

پس اینکه میگن سورمه اصل بکشی پرپشت میکنه حقیقت داره!! من حتما واسه بچم می کشم مثل من نشه🥴 تو بچگی خوبه ها خیلی با نمک هست اما وقتی بزرگ میشه ادم، هی باید مداد ابرو بکشه،

من جدیدا وازلین میزنم یکم بهتر شده

🤐
دقیقا منم وقتی ریمل نمیزنم انگار که اصلا مژه ندارم... پس اینکه میگن سورمه اصل بکشی پرپشت میکنه حقیق ...

اره عزیزم فقط یا خودت درست کن یا مطمئن شو اصله...اون قدیم سورمه اصل از مکه زیاد میاوردن الان کم شده...هنوزم اگه به ابروهات سورمه اصل و روغن کرچک بکشی پر میشه و ضخیم..سورمه پر میکنه کرچک تار ابرو رو کلفت و مقاوم و پررنگ تر

میان خضر و موسی چون فراق افتاد، فهمیدم/ که گاهی واقعیت با حقیقت در منافات است/ اگر در اصل دین حُبّ ست و حُب در اصل دین، بی شک/ به جز دلدادگی هر مذهبی، مُشتی خرافات است
2805