2777
2789
سلام
من همسرم ماهی 520000 حقوق میگیره که 315 تومنش میره برای قسط 110 تومن هم ماهی پس انداز میکنم که البته برای بیمه موتور و ماشین و دکتر و آزمایش ودانشگاه شوهرم ....اینجور حرفا خرج میشه نه پس انداز برای آینده
5 تومن برای دخترم تو قلک میندازم
مابقی هم که 90 تومنه برای خرج خوراک و پوشک بچه و شارژ اینترنت و............

خوشبختانه برنج را نمی خرم چون بابام خودش داره
و اما خوردنی هایی مثل روغن و رب و قند و چای راهم چون بابام عمده ایی برای خونه خرید میکنه به ما هم میده
وولی واقعا خیلی ناراحتم که برای آینده دخترم هیچی ندارم تنها سرمایه ما یک پرایده خونه مال پدر شوهرمه ما نشستیم
و 20 میلیون که از وامها جمع کردیم
به نظرتون این بیست میلیون آینده بچه مو تضمین میکنه؟
میشه بگید شما چه طور مدیریت میکنید؟
آینده بچه را خدا تضمین می کنه. تو مطمئن باش اگر خوب تربیتش کنی خلاقیتش را رشد بدی در آینده اون دست تو را هم خواهد گرفت. توکل به خدا.
ما اولین بار است که تجربه بندگی داریم اما او قرنهاست که خداست .... پس ارام باش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اول خدا رو شکر کن که اجاره نمیدی عزیزم ما هم فقط 20 میلیون داریم اونم پول طلاهای منه و مستاجریم منم نمی تونم پس انداز کنم با وجودیکه ما هر دو شاغلیم
دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است: السلام علیک یا علی بن موسی الرضا*** اللهّمَ صَلّ عَلی عَلی بنْ موسَی الرّضا المرتَضی الامامِ التّقی النّقی و حُجّتکَ عَلی مَنْ فَوقَ الارْضَ و مَن تَحتَ الثری الصّدّیق الشَّهید صَلَوةَ کثیرَةً تامَةً زاکیَةً مُتَواصِلةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَه کافْضَلِ ما صَلّیَتَ عَلی اَحَدٍ مِنْ اوْلیائِکَ
سلام حقوق شوهر منم ماهی 500 تا 550 هست البته از اول سال اینطوری شده پارسال 100 تومن کمتر بود

تا خرداد ماهی 250 قسط میدادیم و بقیشم خرج دوا و درمون و خوراک و پوشاکمون میشد

منم مثل شما خونه پدر شوهرم میشینم و تمام سرمایمون یه پرایده

اما شما که یه کوچولو هم داری خیلی شرایط سخت تری داری

آینده بچه رو خدا تضمین میکنه هنوز تا بزرگ بشه و پشتوانه مالی بخواد خیلی مونده انشاالله خدا کمکت میکنه
الا بذکر الله تطمئن القلوب.......
واقعا آفرین به شما
شما باید به ما مدیریت یاد بدی
زنده بودن حرکتی افقی است از گهواره تا گور                                          زندگی کردن حرکتی عمودی است از زمین تا عرش