2777
2789
عنوان

کیا ارشد قبول شدن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1819 بازدید | 29 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من لیسانسم مدیریت مالی دانشگاه تهرانه
از اول شهریور هم شروع کردم برای ارشد مدیریت مالی
به نظرت میرسم؟
روزی چند ساعت بخونم؟
از روزهای تکراری ، استفاده ای غیر تکراری بکنید....شاید هدف از اینهمه تکرار، همین باشد . . .
آره... باید زبانو تقویت کنی.. زبان خییییییییلی مهمه برا همه رشته ها... راستی خعلی رشتت توپه... من اگه بالینی نمیومدم میرفتم ذشته تو.. بخدا
تنها پسوردم که هییییچوقت یادم نرفته پسوورد نینی سایته
http://www.mahanportal.ir/StudentCP/MoshaverReshte.aspx?Status=MakhzaneDanesh
برو عضو این سایت شو.. خییییییییییلی بدرد میخوره... به من خیلی مشاور پارسالش کمک کرد.. البته هر رشته مشاور خودشو داره... مال ما عااااااالی بود.... هر سوالی داری ازش بپرس.. چون مشائرا همشونرتبه های برتر کنکورن...
تنها پسوردم که هییییچوقت یادم نرفته پسوورد نینی سایته
سلام
مایلید از فروش موارد زیر کسب درآمد کنید؟
فایل های پایان نامه ، مقاله ، پروژه ، گزارش کارآموزی ، طرح کارآفرینی ،نرم افزار ،برنامه های قابل اجرا در کامپیوتر و موبایل ، طرح های گرافیکی، طرح های لایه باز فتوشاپی و انواع فایل های گرافیکی قابل ویرایش ، فروش سورس کد برنامه های اجرایی و اسکریپت های طراحی وب سایت و ...
به طور خلاصه قرار دادن هرگونه فایل قابل دانلود ،
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=564722
دوست عزیزم هر ماه حداقل یکبار با کد #1114*789* شارژ کن و در قرعه کشی شارژ رایگان شرکت کن! قرعه کشی ها به صورت ماهانه انجام میشود.
سلام مامان حسنا جون. ببخشید اومدم اینجا سوالم رو میپرسم. ولی نمیدونم کجا پیدات کنم!!!

من هنوز تو کف اون جدول تشخیص جنسیت نی نی ت موندم. میتونی جنسیت نی نی منم حدس بزنی؟ اگه آره بگو تا اطلاعاتم رو بنویسم.
Lilypie Maternity tickers
مهرانا جون من ارشد نیستم می خوام کارشناسی بخونم می خوام حتما سرا سری قبول بشم تا جایی که می دونم ماهان برای ارشد سایت میدونین برای مشاوره مرسی
گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود