ی روز اینجا با دل شکسته رو تخت بیمارستان و خسته از دنیا نوشتم دلم روشنه ❤به زودی منم مادر میشم .👪 وووو الان مامان یه گل دختر بهارییم 🥰🥰همون که امید زندگیه منو باباشه ... دیدید گفتم دلم روشنه🤗😍😍😍😍
ی روز اینجا با دل شکسته رو تخت بیمارستان و خسته از دنیا نوشتم دلم روشنه ❤به زودی منم مادر میشم .👪 وووو الان مامان یه گل دختر بهارییم 🥰🥰همون که امید زندگیه منو باباشه ... دیدید گفتم دلم روشنه🤗😍😍😍😍
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من ایفون 6s دارم از اول دست خودم بوده البته ولی عالیه خودت کیفیت دوربین و رم و این چیزاشو مقایسه کنی متوجه میشی ایفون با اینکه مال چهار پنج سال پیش هست بهتره ولی سامسونگ زود دوربینش بی کیفیت میشه به نظر من ایفون بگیر با یک هفته مهلت تست اگه اکی بود خیلی بهتره از سامسونگ
اسم ایفون نیار جیگرم اتیش میگیره😭😢 دیشب گوشی شوهرم تو جیبش بود انداختم لباسشوی خاموش شد خد ...
ایفون چندع؟ضد اب نبود؟
ژیـــــنــا🦂 من همونیم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا. انسـان ناصحیـحی هـستم،در همـه ابـعاد رو اعصاب آبـانـیا راه نرید؛میدون مینِ:)https://t.me/Hich_zh
اسم ایفون نیار جیگرم اتیش میگیره😭😢 دیشب گوشی شوهرم تو جیبش بود انداختم لباسشوی خاموش شد خد ...
زنده ای ؟