2777
2789
چرا ؟

بچه های خواهرشوهر و بچه های داداش کوچیکم بی ادبن و بدون اجازه به هر وسیله ای دست میزن مادراشونم به بی ادبی بچشون افتخار میکنن خداروشکر از شوهرم میترسن وگرنه الان نصف بیشتر وسایلام شکسته بودن یا خراب شده بودن

مادرخوبی نداشتم سعی میکنم مادرخوبی برای دخترم باشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه های خواهرشوهر و بچه های داداش کوچیکم بی ادبن و بدون اجازه به هر وسیله ای دست میزن مادراشونم به ب ...

وای ما هم بچه هامون شیطونند ..حالا من از مامانم دورم هروقت بیان سربزنن حتی یه شب از بس که شلپغ میکنند ادم دیوونه میشه الانم برای زایمانم میخوان بیان دیدنی از الان نگران وسایلامم ..تنها باشن مشکلی نداره ولی وقتی باهم باشن طوفان به پا میکنند ..تخت خودم از بس روش پریدن فنراش دررفته..بچه داداشم ماشاا سنگین

تیکر یک سالگی پسر گلم😍
صلوات فرستادم براتون گلم ایشالله خوبِ خوب میشه داداشیت میشه بپرسم مشکل سلامتیش چیه؟

عزیزدلم.. ممنونم ازت.. خدا 3قلوهاتو حفظ کنه برات.. عزیزم ب مشکل افسردگی و اعصاب برخورده..😢

عزیز دلم انشالله که نی نی تو سالم بغل کنی و زایمان راحتی داشته باشی.اگه برای سیسمونی نی نی گلت استند اسم و گیفت هدیه و...خواستی کارهای منو ببین پیجم تو امضامه اگه دوست داشتی درخدمتم😊

دوستای عزیزم پیج هنری منو ببینید پر از دیوارکوب ها و تزیینات سفالی،استند اسم و گیفت های تولد ،دندونی و... به سفارش و سلیقه شما😍gallery_sheabooooo  تخیف ویژه برای دوستای نی نی سایتیم

دوستای عزیزم پیج هنری منو ببینید پر از دیوارکوب ها و تزیینات سفالی،استند اسم و گیفت های تولد ،دندونی و... به سفارش و سلیقه شما😍gallery_sheabooooo  تخیف ویژه برای دوستای نی نی سایتیم