2777
2789

من از ۱۳سالگی که پری شدم خیلی شدید بود

دوره هام همیشه از ۴۵الی۶۰روز بود وهمیشه خونریزیم زیاد بود به طوری که همیشه باید از روی نوار بهداشتی یه دستمال زخیم هم میزاشتم خیلی وقتا شبا اگه نصب شب بیدار نمیشدم برا تعویض تا صبح حتما تشک خونی میشد

خلاصه گفتم بدونین چقد بود خونریزیم😁

حالا که دخترمو سه ماهی مبشه از شیر بازش کردم البته زیاد شیر نمیدادم روزی یک یا دوبار میدادم چون نمیخورد 

الان حدود سه ماهه من خونریزیم خیــلی کم شده دیگه دستمال لازم ندارم واینکه از صبح تاشب یدونه نوار پرمیشه فقط

این ماه هم دوروز اول فقط لکه اومد بعد پری ...

حالا سوالم اینه ایا مشکلی دارم که کمتر شده خونریزیم یا نه کلا خونریزی معمولی همینه ومن تازه به روال برگشتم😐؟

خاطره زایمانم بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی است..

تازه ب روال برگشتی

میشه با دلای مهربونتون برا مادر شدنم دعا کنید🥰  عالی بودن را برای خودمان همیشه تکرار کنیمتا عالی شویم. ما به هر‌ چه فکر می کنیم ،هرچه می گوییم و هر چه به زبان می آوریمهمان می شویم. پس همواره با خودت تکرار کنهمه چیز عالی است...🌷به ذهن و ضمیر خود عالی بودن را القاء کنید.ذهن ما چیزی را می سازد که می گوییم.افکار ما می تواند یک بیابان خشک رابه گلستانی تبدیل کند.آدم های سالم دنیایی از افکار عالی دارند وذهن خود را خوشحال و سالم نگه می دارند.برای همین همیشه سلامت، شاد ،خونسرد و مهربان هستند💐

منم ماهی ۷۰ تومن فقط میدم نواز بهداشتی🤤😐🎈یعنی من ماهی ۱۰ تا بسته هم استفاده میکنم وبی اطرافیانم یکی هم زیادشونه

خانوم بادکنکی:پنجمین کاربریمه از سال ۹۲🎈🎈🎈🎈بحث بابیشعور ممنوع😑فاز اونایی که تاپیک میزنن و میگن نظر نده اگه موافق نیستی یا اگه نظر بدی میگن اعتقاداتت بزار برا خودت نکن بزور توی سر دیگری رو درک نمیکنم /:اینجا دفتر خاطراتت نیست که دست هرکی دلت بخواد بدی برات یادگاری بنویسه یه سایت عمومیه نمیخواستی کسی دخالت نکنه اینجا نمینوشتی فازت درک نمیشه به مولا 😐😐من دخترم دختررر بادکنک دوست دارم به خودمم مربوطه میزارم تو پستام😒🎈اونروز یه خانوم میگفت: بادکنک برا ما ترکا معنی پوچ و توخالی بودن طرف میده منم اینجوری😶😐 نگاش میکردم توی تاپیک (خودم ترکم😍)🎈🎈🎈🤔فکر اینکه ندای لبیک از کعبه بلند بشه دیوونم میکنه😍الهم عجل الولیک الفرج🎈🙂❤!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم ماهی ۷۰ تومن فقط میدم نواز بهداشتی🤤😐🎈یعنی من ماهی ۱۰ تا بسته هم استفاده میکنم وبی اطرافیانم ی ...

چجوری؟؟؟؟ وسواس داری؟؟؟؟

دوستت دارم و همین جمله خبری کوتاه؛ بزرگ ترین خلاصه تمام عاشقانه های جهان است.  

منم بعد از بچه خیلی کمتر شده. هم روزهاش هم شدتش. گاهی سر سه روز تموم میشه...

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
کیست اینا نداشتی?  من همینجوری بودم کیست داشتم عمل شدم بعد از عمل کم شده اللنم 1 سال و 6 ماهه ...

نه نداشتم ولی الانو نمیدونم دارم یانه

خاطره زایمانم بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی است..
من بشخصه که از 8 سالگی که پریود شدم تا حالا که 28 سالمه همیشه پریود هام زیاد بود

8 سالکی پریود شدی؟! منطقه گرمسیر هستین؟؟؟

دوستت دارم و همین جمله خبری کوتاه؛ بزرگ ترین خلاصه تمام عاشقانه های جهان است.