2777
2789
عنوان

خرید وسایل کودک و نوزاد

76 بازدید | 3 پست

سلام دوستان عزیز ، من تو این پست تجربه تلخی که بابت خرید اینترنتی برای دخترم دارم رو به اشتراک میزارم ، تا شما هم شاید به دردتون بخوره .

من برای دخترم از سایت ninipay#  که وسایل مورد نیاز نوزادان و کودکان رو میفروشه چند وقت پیش شیر تقویتی اینفترینی خرید کردم و ساعت ۱۱ صبح اس ام اسی مبنی بر اینکه بسته شما به پیک موتوری تحویل داده شد بدستم رسیدو من منتظر ، در هر حال ساعت ۴ بعداظهر بالاخره پیک‌موتوری بسته رو تحویل من داد اما با چه وضعیتی ، این شیر در نایلون بی رنگ داخل سبد میوه ای که پشت موتور بسته شده بود گذاشته بود و به مدت ۵ ساعت زیر نور مستقیم آفتاب اون هم تو این روزهای گرم ( جالب اینه که باید در دمای زیر ۳۰ درجه نگهداری بشه) تو خیابونهای تهران گشته بود .

وقتی درب شیشه پلاستیکی که از شدت گرمای آفتاب داغ شده بود رو باز کردم یه بوی بد ترشیدگی همراه با گاز از شیشه بیرون زد و وقتی شیر رو داخل ظرف ریختم بریده بریده شده بود . همون موقع با پشتیبانیشون که داخل سایت بود تماس گرفتم و تمام داستان رو به اون خانم گفتم . قرار شد که بررسی کنند و خبر بدهند .

اما با گذشت تقریبا دو هفته خبری نشد ، باز هم من تو پیجشون دایرکت دادم که پس چی شد مدیرتون رسیدگی کردند ، اما با اینکه پیام من رو دیدند هیچگونه جوابی ندادند .

من این مطلب رو‌ نوشتم که شما هم مثل من گول این افراد رو که پول براشون مهمتر از جون بچه هاست رو نخورین و ازشون خرید نکنین و اینجا تگشون میکنم که حتما بخونن شاید دیگه این عمل رو تکرار نکنند و با شما مثل هم ازشون خرید نکنین

این هم سایتشون که من خرید کردم

@ninipay

به هر حال مسئولیتش تا زمانی که به دست تو برسه با اونهاست.خدا نگذره ازشون،اگه اشتباهن بچه میخوردش با کمتر زیر آفتاب بود و خرابیش از ظاهرش معلوم نمیشد،چی؟ باز خدا رو شکر متوجه شدی

به هر حال مسئولیتش تا زمانی که به دست تو برسه با اونهاست.خدا نگذره ازشون،اگه اشتباهن بچه میخوردش با ...

واقعا متاسفم برای خودم که بهشون اعتماد کردم ، حداقل میتونستن معذرت خواهی کنن ، که این کار رو هم نکردن 

نی نی پی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.