2777
2789
عنوان

کسی هست کاردانی به کارشناسی معماری با هم درس خوندن را شروع کنیم ..

| مشاهده متن کامل بحث + 4912 بازدید | 34 پست
سلام خانمی
ممنون از راهنمایی هات
درس خوندن با نینی خیلی مشکله من سال پیش به خاطر وابستگیم به نینی حتی برای امتحان نرفتم یعنی نتونستم برم ...هنوز راجب تصمیم به شوشو نگفتم بعدا که کمی پیرفتم میگپم ....
من پارسال از یکی از دوستام چند تا جزوه پارسه ارو خریدم بقیه ارو باید بخرم ندارم .......
خوب ایاشاله به سلامتی دوران بارداریت را طی کنی تازه اول راهی ....
من یه مشکلی که دارم اینه که مهمان زیاد دارم برادز شوهرام مجردنو زیا د میان خانه امان پدر و مادر شوهرمم زیاد میان میمانند ....از اون طرفم خانواده خودم زیاد دورو برشان میرم نمیتونم به چیز دیگه ای برسم باید همه چیزو مرتب کنم برام خیلی سخته استارت زدن ...از وقتی اسرا دنیا اومده کارم سخت ترم شده ..بی حوصله شدم ...همیشه خسته ام و دنبال وقت استراحت میگردم ...خلاصه خانمی باید خیلی بهم روحیه بدی تا تکان بخورم بهتره برای هفته با هم برنامه بریزم تنبلی را کنار بذارم و بیام از پیشرفتامون حرف بزنیم من قبلش باید متاب بخرم نمیدانم اصلا از کجا شروع کنم اخه 2-3 سالی هست از درس فاصله گرفتم ...
موقعیت منو شما با بچه های تاپیک متفاوته اونا مجرند و راحت ما متاهل و پر کار ....
چند سالته خانمی ....من 24 ساله میشم امسال .....سال اول رفتم دانشگاه به اجبار شوهرم که شرط پدرش دانشجوبودن من بود تا اجازه نامزدی را بده اصفهان قبول شده بودم ...غیر انتفاعی ...اشرفی اصفهانی ...بعد انتقالی گرقتم قزوین ادامه دام ...هنوز وقت نکردم بردم دنبال مدرکم ....شما مدرکت را گرفتی ؟؟؟؟؟؟؟؟/
به عروس کوچولوی منم رای بدید :: http://photo.ninisite.com/Showphoto.aspx?vid=2015022608422260830

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام مامان اسرا خوبی؟؟؟ببخشید دیر سر زدم .من هنوز مدرکم رو از دانشگام نگرفتم منم 25 سالمه و واسه منم چند سال وقفه افتاده .من انگیزم از تو الان یکم بیشتره ولی گاهی پاهام شل میشه .بلاخره باید از یه جا سفت و محکم شروع کنیم وگرنه حالا حالا ها کاردانی میمونیم .

آره شرایط ما از بقیه سخت تر هست مخصوصا شما .ول خواستن تونستنه و اگه ما موفقیتی کسب کنیم افتخارش بیشتره چون که ما با سختی به این موفقیت رسیدیم .

باید یه برنامه ریزی کنی وقتایی که نینی خوابه و وقتایی که وقت آزاد داری بشینی درس بخونی .
سعی کن کمتر خونه مامانت اینا بری تا بتونی بیشتر درس بخونی یه سال سختی میکشیم ولی بعدش دیگه میوفتیم تو سرازیری.اگه موافق باشی از شنبه استارتش رو بزنیم حالا هرچقدر هم کم خوندیم مهم نیست مهم اینه که استارت اصلی رو زدیم.با ریاضیو زبانم شروع کنیم نظرت چیه؟؟؟
سلام هما جون
ممنون ای بدک نیستیم اسرا کوچولوم سرما خرده چند روزه مدام تب داره کلافه شدم بچه ام کلی ضعیف شده طفلی همه اشم تقصیر منه ...باباش گفت بریم شمال هردفغه میگفتم نه ایندفعه لال شدم دنبالش راه افتادم رفتم اونجا خوب بود اومدیم تب کرد ....خلاصه درگیرم شرمنده برنامه ات را به هم ریختم ...میگم ما مشکلاتمان زیاده اینجوریه دیگه ...بووووووووووس برای تو نی نی گوگولوت ////
به عروس کوچولوی منم رای بدید :: http://photo.ninisite.com/Showphoto.aspx?vid=2015022608422260830
نه بابا من خودمم این هفته سرماخوردم نتونستم درس بخونم .عزیزم ایشا.. که زودی خوب بشه .اشکال نداره بدنش قوی میشه .بهش حسابی برس تا قوی بشه .مواظب خودت و نی نی باش.ما میتونیم شک نکن.
سلام هما جون خوبی خانمی ؟نی نی گوگولوت خوبه ؟ممنون بهتره خدا را شکر الانم خوابه من ازفرصت استفاده کردم امدم یه سر بزنم ....شما شروع کردی ؟چیزی خوندی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟با چی شروع می کنی من میخوام از ایستایی شروع کنم یه سری کتاب مدسان و پارسه دارم فقط ..ریاضی وعمومی ها را ندارم فعلا ....من شبا 11 به بعد با موبایل میام هنو ز نمیدونم چطوری پیام بذارم اما پیامات را میخونم اخه 11 به بعد اسرا کمتر بیداره البته 12 به بعد میخوابه ولی خوب همان حول و هوش میام ....
این هفته هم شرمنده ولی اجبارا باید برم شهرستان خانه پدر شوهرم 6-7 روزی نیستم پس درس تعطیله ووو خواب و خوراکه.هه یه جوری میگم انگار تا حالا درس خوندم خسته شدم وووو...........
شما تعطیلی ها خانه ای ...عید قربان را میگم ....؟؟؟؟؟؟
سلام عزیزم خدا رو شکر.من میخوام با زبان و ریاضی و در کنارش ایستایی شروع کنم راستی دفترچه آزاد اومده دوباره ثبت نام میکنه خواستی شرکت کن.آذر کنکورش هست.منم فعلا نخوندم بی حال و کرختی دارم همش.عید قربان که خونه مامانم اینا بودم واسه عید غدیرم فکر کنم همینطور باشه عیدت هم مبارککککککککککککککککککک.سفر خوش بگذره .مواظب خودتون باشید
2810