سلام خانمی
ممنون از راهنمایی هات
درس خوندن با نینی خیلی مشکله من سال پیش به خاطر وابستگیم به نینی حتی برای امتحان نرفتم یعنی نتونستم برم ...هنوز راجب تصمیم به شوشو نگفتم بعدا که کمی پیرفتم میگپم ....
من پارسال از یکی از دوستام چند تا جزوه پارسه ارو خریدم بقیه ارو باید بخرم ندارم .......
خوب ایاشاله به سلامتی دوران بارداریت را طی کنی تازه اول راهی ....
من یه مشکلی که دارم اینه که مهمان زیاد دارم برادز شوهرام مجردنو زیا د میان خانه امان پدر و مادر شوهرمم زیاد میان میمانند ....از اون طرفم خانواده خودم زیاد دورو برشان میرم نمیتونم به چیز دیگه ای برسم باید همه چیزو مرتب کنم برام خیلی سخته استارت زدن ...از وقتی اسرا دنیا اومده کارم سخت ترم شده ..بی حوصله شدم ...همیشه خسته ام و دنبال وقت استراحت میگردم ...خلاصه خانمی باید خیلی بهم روحیه بدی تا تکان بخورم بهتره برای هفته با هم برنامه بریزم تنبلی را کنار بذارم و بیام از پیشرفتامون حرف بزنیم من قبلش باید متاب بخرم نمیدانم اصلا از کجا شروع کنم اخه 2-3 سالی هست از درس فاصله گرفتم ...
موقعیت منو شما با بچه های تاپیک متفاوته اونا مجرند و راحت ما متاهل و پر کار ....
چند سالته خانمی ....من 24 ساله میشم امسال .....سال اول رفتم دانشگاه به اجبار شوهرم که شرط پدرش دانشجوبودن من بود تا اجازه نامزدی را بده اصفهان قبول شده بودم ...غیر انتفاعی ...اشرفی اصفهانی ...بعد انتقالی گرقتم قزوین ادامه دام ...هنوز وقت نکردم بردم دنبال مدرکم ....شما مدرکت را گرفتی ؟؟؟؟؟؟؟؟/
به عروس کوچولوی منم رای بدید ::
http://photo.ninisite.com/Showphoto.aspx?vid=2015022608422260830