زیاد اهلش نیستم شاید ۶ماه پیش پیتزا خوردم.نمیدونم چرا دلم ضعف میکنه ....دلم سوسیس میخاد ناهارم گوشت و برنج دارم اصلا بوش حالمو بد کرده .چشام سوسیس میبینه همه جا رو.باردار نیستم
امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
شوهرم عمل کرده.تازگیا.خودمم رژیمم و کیست دارم خوب نیست برام ...کلا
امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین
از دست کیست های لعنتی .۶ماه پیش ک خوردم بعدش کلی خودمو لعنت کردم
این حرفایی که وقتی من هوس میکنم بهم میگن🙄😒که دیگه هوس نکنم تا به حال تو عمرم سوسیس تخم مرغ نخوردم
.لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.