2777
2789
عنوان

کمک کنید ختم بشه خیر ببینید

232 بازدید | 43 پست

از ختم صلوات 9400 باقی مونده

بنیت رفع گرفتاری و حاجتروایی شرکت کننده ها

شفای عاجل بیماران

سلامتی و فرج امام زمان عج 

لطفا هر چند کم بردارین ختم بشه ممنون ازتون انشاالله حاجت روا بشین 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4427659/بیایید-شهرمونو-ببینید?postId=138347413

لطفا گزارش بزنید دعاتون میکنم

لایک نکنید باتچکر مدیریت پارک💣زیاد که باشی زیادی میشی/من بد نبودم تو داری میشی/هیچ وقت این احساس بهت نمیساخت/دلم میخواستت دلت نمیساخت/زیادی خوبی کردنم تهش داستانه/واسه تو خوبی و بدی همش یکسانه/بد عادتت کردم خودم خب حقم داری خوبی که از حد بگذره ته داستانه🎵   

عزیز 500تا میفرستم التماس دعا

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

۱۰۰ تا

منتظر اتفاقای خوبم.خداجونم مرسی😍آقایون درخواست دوستی ندن😒😒✋🏻✋🏻گول دعانویسایی ک اینجا معرفی میکنن رو نخورررید اینا کلاهبرداررررن خودم سرم کلاه رفته ک میگم اسم یکیشون شبنم سلطانی سنگ سفیدی  هست

منم 500 تا میخونم

راستی بچه ها کسی رو می شناسید که استخاره هاش یکایک باشه و با تفسیر و توضیح بگه.

سر یه دوراهی موندم که خیلی سرنوشت سازه...

اگه می شناسید میشه اسمش یا شمارش رو بدید

درد ما جز به ظهور او مداوا نشود...

۲۰۰تا

وقتی رفاقتتون بایکی تموم میشه،همه ی رازهاتون رو پیش خودتون نگه دارید،،،پایان رفاقته، پایان شرافت که نیست ،،   ،  ،،،،   جهان دیوانه ای بی درد سر میخواست ما بودیم ،،،ما پشت همان دست که پوچ است زدیم