2777
2789
عنوان

به شدت نیاز به کار دارم

613 بازدید | 14 پست
به خاطر مسائلی که برام پیش اومده و شرایطی که نمیتونم پسرم رو مهد بذارم و برم سر یه کار تمام وقت نیاز دارم یه کار توی خونه یا پاره وقت یا کاری که بشه با بچه انجام داد پیدا کنم مثل بازاریابی کاردر منزل .... میشه اگه چیزی میدونید راهنماییم کنید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم انشا... مشکلت به زودی حل شه.شرمنده من اطلاعاتی در این زمینه ندارم.این کارهای صنایع دستی و جعبه کادویی و عروسک و اینها که در منزل انجام میدن خوبه براتون.کاش یک جای مطمئن پیدا کنید

سلام
مایلید از فروش موارد زیر کسب درآمد کنید؟
فایل های پایان نامه ، مقاله ، پروژه ، گزارش کارآموزی ، طرح کارآفرینی ،نرم افزار ،برنامه های قابل اجرا در کامپیوتر و موبایل ، طرح های گرافیکی، طرح های لایه باز فتوشاپی و انواع فایل های گرافیکی قابل ویرایش ، فروش سورس کد برنامه های اجرایی و اسکریپت های طراحی وب سایت و ...
به طور خلاصه قرار دادن هرگونه فایل قابل دانلود ،
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=534003
دوست عزیزم هر ماه حداقل یکبار با کد #1114*789* شارژ کن و در قرعه کشی شارژ رایگان شرکت کن! قرعه کشی ها به صورت ماهانه انجام میشود.

کسانی که جویای کار خوب و مطئن هستند (بانوان و اقایون محترم )  چه تهران چه عزیزان شهرستان یک پیشهاد کاری دارم براشون موسسه پرستاری مهرگان کارشون استخدام پرستار سالمند،کودک،بیمار در منزل و بیمارستان هست عزیزانی که علاقمند به کار پرستاری هستند میتونند به موسسه مهرگان مراجعه کنند(دقت کنید کنید این کار نیاز به مدرک تحصیلی و سن خاصی نداره) 09197297120_77687591_77687596 درآمد کار از 5 تا 10 میلیون هستد (بدون نیاز به سرمایه )دوستان شهرستانی فقط کافیه تماس بگیرند تا در همان شهر خودشون کار معرفی بشه بهشون 

(هدف ما کمک به خلق است)