2777
2789

چرا میگن شبا بخوابید

حالا اگر یکی خوابش نیاد چطوری زورکی بخوابه 

یهو میبینی ظهر جوری خوابت میاد که چشات وا نمیشه خوب اون موقع بخواب چون اون موقع بدنت به خواب نیاز داره 

مثل اینه که تا وقتی دستشویی نداری بری توالت بگی حتما بیا بیا 

ولی خوب وقتی دستشویی نداری چیزی نمیاد که 

باید منتظر شی دستشوببت بگیره

یا مثلا غذا خوردن میگن صبح ظهر شب میان وعده 

خوب تا وقتی گرسنت نیست که بدنت چیزی رو قبول نمیکنه بدتر جالت تهوع میگیری 

پس وقتی بدنت گرسنه شد غذا بخور

یه هروقت عصبی هستی واعصابت با خوراکی اروم میشه یکم یکم خوراکی بخور

چون اون تنظیم بدن خودته وبه نفع خودته

بلع

ژیـــــنــا🦂                                             من همونیم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا.            انسـان ناصحیـحی هـستم،در همـه ابـعاد                                                                                                       رو اعصاب آبـانـیا راه نرید؛میدون مینِ:)                                                         https://t.me/Hich_zh

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روی تزت کار کن...یه کتاب خوب ازش در میاد...جدی میگم

نخستین‌بار که عشق به سراغم آمد ادعای مالکیت جهان را کردم و همه‌چیز و همه‌کس را متعلق به خود دانستم. امروز که تهی از خودخواهی‌ها و تصاحب‌ها، نگاهی عاشقانه به زندگی دارم، از هرچه هست تنها مالک تنهایی خویشم و فروتنانه غیاب حضورم را اعلام می‌کنم.این است نظام عشق؛ هیچ‌ بودن...

اییی تففففف😎

تنها به نتیجه رسیدی یا کسی کمکت کرد کلک؟؟؟؟

صدای خنده های تو مانند صدای افتادن تکه های یخ در لیوان بهار نارنج است🍃 قدری بخند🍃🍃می خواهم گلویی تازه کنم🍻
تنهایی😂😂

درووووغ 

من که باور نمی کنم

می دونی دروغ گو شاخ در میاره

راستشو می گی یا بیام با شاخات بازی کنم😐😐

صدای خنده های تو مانند صدای افتادن تکه های یخ در لیوان بهار نارنج است🍃 قدری بخند🍃🍃می خواهم گلویی تازه کنم🍻
خخخخ وای 😂

نخند به خدا جدی میگم....فک می‌کنی این کتابای مدیریتی پرفروش چیه...ریشه‌ش همین افکار یهوییه...من خوشم اومد از ابتکارت ...حالا باور نکن

نخستین‌بار که عشق به سراغم آمد ادعای مالکیت جهان را کردم و همه‌چیز و همه‌کس را متعلق به خود دانستم. امروز که تهی از خودخواهی‌ها و تصاحب‌ها، نگاهی عاشقانه به زندگی دارم، از هرچه هست تنها مالک تنهایی خویشم و فروتنانه غیاب حضورم را اعلام می‌کنم.این است نظام عشق؛ هیچ‌ بودن...

منم مثل تو فکر میکردم

فکر میکردم ساعت خواب مهم نیست 

کیفیت و پیوستگی مهمه 

یهو وسط روز هم خوابیدی، مشکلی نیست 

ولی 

یک روز آزمایش داشتم اسمش کورتیزول هشت صبح بود 

پیگیری کردم که چرا هشت... مثلا شیش نه، یا ده 

...

متوجه شدم بدن این هورمون رو اون ساعت ترشح میکنه

یعنی هر ساعتی از شبانه روز نیاز بدن متفاوت هست 

خواب شبانه روی استرس و افسردگی هم خیلی موثر هست 

از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمی‌مونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و‌ توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!