2777
2789
عنوان

حس میکنم خیلی تنبل وبی انگیزم🙁کیامثه منن

| مشاهده متن کامل بحث + 149 بازدید | 32 پست
جدا؟فک کنم کم خونی باشه ولی ازآزمایش خون دادن میترسم.

خب باید به هرحال آزمایش بدی تا کم خونی یا کم کاری تیروئید یا هرچی... معلوم بشه.اگه حامله بشی پس چی میگی دختر؟؟همش آزمایش و چکاب...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حتما برنامه تفریحی منظم برای خودت بچین مخصوصا الان با این کرونا و... تفریحا کم شده حتما برو پیاده ...

ممنون ازراهنماییت  ولی کاش یه دوست یارقیب داشتم خیلی تاثیرداره.

ممنون ازراهنماییت   ولی کاش یه دوست یارقیب داشتم خیلی تاثیرداره.

من الان دوهفته ست با یه دختر ناز که تو وبلاگ و اینستا دوست شدم کل میندازیم سر پیاده روی روزانه:))))) هرطور شده هرروز میرم ازش عقب نیفتم.

پیجشو بدم بیای به جمع ما پیاده روان بپیوندی؟:)

ممنون ازراهنماییت   ولی کاش یه دوست یارقیب داشتم خیلی تاثیرداره.

ازدواج کردی؟من از بعد ازدواج ک درسمم تموم شد اینجوری شدم چون همسرم صب تاغروب نیس منم همششششش سرم توموبایله ب هیچ کاری نمیرسم😓😓انقد خوردم و خوابیدم دارم از چاقی میترکم😅همشم میگم از شنبه عوض میشم نمیشه😑😑

به نیت 
خب باید به هرحال آزمایش بدی تا کم خونی یا کم کاری تیروئید یا هرچی... معلوم بشه.اگه حامله بشی پس چی م ...

یبارآزمایش دادم براگروه خونی جوری رنگم پریده بودودست وپام بی حس شده بودویخ کرده بودم بهم گفتن برودیگه اینوراپیدات نشه😐🤣

یبارآزمایش دادم براگروه خونی جوری رنگم پریده بودودست وپام بی حس شده بودویخ کرده بودم بهم گفتن برودیگ ...

گروه خونی که از انگشت دو سه تاقطره میگرن.بابا چی میگی ...من دو ماه یکبار میرم آزمایش تیروئید میدم اونم تنها.اصلا چیز مهمی نیس

ازدواج کردی؟من از بعد ازدواج ک درسمم تموم شد اینجوری شدم چون همسرم صب تاغروب نیس منم همششششش سرم توم ...

ازدواج کردم امایکساله ازشوهرم جدازندگی میکنیم داریم جدامیشیم .من بعدازدواجم خیلی شوهرم اعتمادبنفسموآوردپایین جوری که حس میکنم عرضه هیچ کاری روندارم .درحالی که وقتی مجردبودم همه هنروانگیزه ای داشتم

من که همینجوری موندم خیال ندارم برناممو عوض کنم😁

من انقدفک میکنم وهدف گذاری میکنم براخودم که سیم پیچی هام قاطی میکنه ولی تهش بازخستم وهیچ کاری نمیکنم 😅