2777
2789

اراده هیچ کاری روندارم نه درس نه زبان نه ورزش نه کار.همش باخودم برنامه ریزی میکنم ولی نمیتونم تنموتکان بدم ازتخت پاشم دیگه کلافه شدم همش خابالودم ولی خوابمم نمیبره.چه کنم😵

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تفریح خوب داری؟ ورزش میکنی؟ باید به روحیه ت رسیدگی کنی تا وقت کار و درس کم نیاری

نه زیادهرازگاهی خریدبامادرم میرم دلم میخوادبرم کلاس زبان ولی چون خیلی مبتدی ام اعتمادبنفسشوندارم .نمیدونم چراانقدبی حسم

نه زیادهرازگاهی خریدبامادرم میرم دلم میخوادبرم کلاس زبان ولی چون خیلی مبتدی ام اعتمادبنفسشوندارم .نم ...

حتما برنامه تفریحی منظم برای خودت بچین

مخصوصا الان با این کرونا و... تفریحا کم شده

حتما برو پیاده روی و تو فضای آزاد و پارک قدم بزن

مطمئن باش همین یه دونه کار رو مداومت کنی کلی روحیه ت فرق می‌کنه. فقط اولش سخته دوهفته بری میفتی رو دور.

منم برای کلاس زبان بی اعتماد به نفس بودم و حس بدی هم داشتم، آلمانی به دردم میخورد، رفتم آلمانی رو از صفر شروع کردم و سعی کردم تو کلاس فعال باشم، هم علاقه م به یاد گرفتن زبان زیاد شد هم اعتماد به نفسم برای کلاس زبان رفتن برگشت.