2777
2789

با این حال احساس میکنم این مواد تنوعش کم هستش.

بعد اینکه با این برنامه لاغر میشم؟

روزانه یه دونه موز میخورم، چندین برش هندوانه، حدود ۵ سهم از سایر میوه ها، حدود ۲۰۰ گرم آجیل، و حدود ده پونزده تا خیار و گوجه

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁
دوستان اگر کسی خارج از کشور تجربه ای داشتند ممنون میشم راهنمایی کنید 

من خارج كشورم بستگي به كشوري كه هستيد داره الان اينجا بچه ها علاوه بر مدرك و نمره معدل بايد سابقه كار داوطلبانه فعاليتهاي فوق برنامه و معرفي از معلمها داشته باشند كه بتوانن براي دانشكاههاي خوب رقابت كنن رقابتم سنگينه حالا شما كجاييد و شرايطش چيه تعين كننده است 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام وقت شما بخیر،  خواستم از تاپیک کلید اسرارتون تشکر کنم خیلی دل منو آروم کرد،  کاش قفل نمیکردید میشد باز تعریف کرد 😊 خیلی وقته شروع کرده بودم به خوندن ولی امروز که روزِ عاشوراس همه صفحات رو تموم کردم و به فال نیک میگیرم که منم به حق همین روز عزیز جواب ظلمی که در حقم شد رو میبینم ، ظلمی که ده سال از بهترین روزهای زندگیمو گرفت،  مشکل قلبی پیدا کردم و یکباره بیشتر موهام تو اوج جوونی در عرض یه مدت کوتاه سفید شد ، خیلی آه کشیدم و ناخودآگاه نفرین کردم ولی الان مدتیه هر روز واگذار میکنم به خدا و عدالتش خیلی وقتِ گذشته و اون آدما کلی خوشبخت شدن و پیشرفت کردن و البته منم مشکلات بیشتری برام پیش اومد عجیبه ولی به حکمت خدا ایمان دارم و مطمئنم روزی تمام کارهایی که در حق من کردن به خودشون بر میگرده.  بازم از تاپیک خوبتون تشکر میکنم بعد از گذشت این همه سال از تاپیک هنوزم آرامش بخشِ امثالِ منه 🙏

سلام وقت شما بخیر،  خواستم از تاپیک کلید اسرارتون تشکر کنم خیلی دل منو آروم کرد،  کاش قفل ...

سلام ، اینکه گفتین اون آدمایی که به شما تهمت زدن و اذیت کردن و الان کلی خوشبخت شدن و پیشرفت کردن 

میخواستم بهتون بگم‌،ای کاش تو این سالها شما هم همه چی و واگذار میکردی به خدا و دیگه بهش فکر نمیکردی که اذیت شی ، البته هنوزم دیر نشده ، شما هم برو دنبال موفقیت و شادی و ارامش ، همه چی و واگذار کن به خدا و به اتفاق های تلخ گذشته فکر نکن  

خدایا شکرت بخاطر همه ی چیزهایی که داریم و برامون عادی شده 🤲🙏بزرگترین خواسته ی تو ، کوچکترین اجابت از طرف خداست ⁦♥️⁩
سلام عزیزم در مورد خامگیاهخواری سوال داشتم الان حدود ۱۰ روزه که این رژیمو گرفتم در واقع بیشتر به خا ...

سلام عزیزم من برای لاغری نگرفتم ولی خیلی راحت میتونی باهاش وزن کم کنی سم زدایی هم هر شخص نسبت به بدنش داره 

خوب دیدن شرط انسان بودن است                      عیب را در این و آن پیدا مکن    مولانا 
سلام وقت شما بخیر،  خواستم از تاپیک کلید اسرارتون تشکر کنم خیلی دل منو آروم کرد،  کاش قفل ...

عزیزم خوشحالم که آروم شدی اما یک توصیه برات دارم فقط ببخش با همه ی قلبت و بعد ببین چقدر دنیات قشنگ میشه قفل تاپیک و الان بر میدارم 

خوب دیدن شرط انسان بودن است                      عیب را در این و آن پیدا مکن    مولانا 
با این حال احساس میکنم این مواد تنوعش کم هستش. بعد اینکه با این برنامه لاغر میشم؟ روزانه یه دونه م ...

اصلا محدودیت نداره نه میوه نه سبزی فقط مغزها هفته ای دو بار به اندازه یک مشت نه بیشتر 

عزیزم خوشحالم که آروم شدی اما یک توصیه برات دارم فقط ببخش با همه ی قلبت و بعد ببین چقدر دنیات قشنگ م ...

ممنونم عزیزم، بخشیدم ، فقط برای آرامش خودم ولی واگذار کردم به خدا خیلی دلم میخواد ببینم برای منم خدایی میکنه یا نه ، نا شکری نباشه ولی تا امروز خیلی بهم سخت گرفته خیلی،  واقعا دلم میخواد ببینم منم به عنوان بندش قبول داره ، دوست دارم ببینم تمام اون ظلم ها و دله شکستمو دید، فعلا که دنیا به کامشونه زندگی عالی کار عالی موقعیت اجتماعی عالی جوری که به من گفتن اگه حق با تو بود خدا این همه به ما لطف نمیکرد اون همه به تو سختی نمیداد پس هرکاری کردیم حقت بوده با تمام این حرفا من به خدا و حکمتش اعتماد دارم  ، من همه چیمو از دست دادم دارم از اول همه رو می سازم ولی بازم چشم امیدم به خداس❤

سلام ، اینکه گفتین اون آدمایی که به شما تهمت زدن و اذیت کردن و الان کلی خوشبخت شدن و پیشرفت کردن&nbs ...

سلام عزیزم،  من اونارو بخشیدم،  ولی بعضی زخما انقدر عمیق و عجیب هستن که فراموش کردنشون ممکن‌ نیست،  همون روزا همه چیزو واگذار کردم به خدا ، ماه ها اشک ریختم باهاش حرف زدم خدا خودش شاهد همه چیز بود پس دیگه حرفی نمیمونه،  شاید هیچوقت دوست نداشته باشه اونارو تنبیه کنه با اینکه دلم میخواست هر کاری باهام کردن عینا تجربه کنن ، ولی اینجوری نشد خیلی موفق و خوشبخت شدن ، نمیشه برای خدا تعیین تکلیف کرد من گفتم همه چیز واگذار به خودت حتما صلاح ندید تاوانی بدن نمیدونم واقعا، من سرنوشتم کلا عوض شد با کاری که باهام کردن مجبور شدم از شهرم برم تک و تنها دارم همه چیزو از اول میسازم ولی هنوزم دلم اندازه تمام دنیا شکستس با وجود اینکه بخشیدم، ‌شاید انتظار زیادی از خدا داشتم ولی واقعا جز سختی چیزی نصیب من نشد،  واقعا دار و ندارم رو ازم گرفت. بازم شُکر ☺

سلام عزیزم،  من اونارو بخشیدم،  ولی بعضی زخما انقدر عمیق و عجیب هستن که فراموش کردنشون ممک ...

ادم از آینده خبر نداره 

شاید خدا بخواد یه زندگی خیلی بهتر از اونا برات بسازه 

ان شاءالله که اینطور هم باشه

خدایا شکرت بخاطر همه ی چیزهایی که داریم و برامون عادی شده 🤲🙏بزرگترین خواسته ی تو ، کوچکترین اجابت از طرف خداست ⁦♥️⁩
خیلی ممنونم عزیزم امیدوارم 🤗 برای حاجت دلتون صلوات فرستادم ❤

ممنون عزیزم 🌹⁦♥️⁩

آخر دخترتون اومد خارج؟ کدوم کشور هستین؟😁

0ناشنوا باش وقتی از محال بودن آرزوهایت سخن میگویند:)آبی💙💎🍃 I Purple you💜💫 نذارید رویاهاتون رویا باقی بمونه! خدایا شکرت که می تونم هرچیزی که میخوام رو بدست بیارم💕هرگز بخاطر این که دیگران تو را بپذیرند، تغییر نکن!✨دو راه برای زندگی وجود دارد: می توانید زندگی کنید گویی هیچ معجزه ای نیست؛ می توانید طوری زندگی کنید که همه چیز معجزه است.❤️‍🔥شعور و فرهنگ یعنی به عقاید دیگران احترام بذاری و سعی نکنی عقاید خودتو به بقیه تحمیل کنی! هر جا حرف از غیرت و ناموس میشه، من از اونجا فراریم! اگه دیدی بعد از چندتا ریپلای دیگه جوابتو نمیدم فکر نکن جوابی ندارم، بلکه حوصله سر و کله زدن و بحث با نفهمارو ندارم.اگه هیتر بی تی اسی و میخوای چرت و پرت تفت بدی منو ریپ نزن. حامی حیوانات🤍✨اون آینده قشنگی که در انتظارمی، خیلی کنجکاو دیدنتم!🩷  
چقدر سوال و بد نوشتم دوستان من الان خودم خارج از کشور هستم و قرار هست دخترم بعد از امتحانهاش به من م ...

منو ب فرزند خوندگی قبول میکنی؟ 😂👈🏻👉🏻

متولد نی نی سایت           ‌                  ‌   ‌