سلام دوست جونا ممنون از نظراتتون ونوس جان من سرویس 6 تکه one by one رو از فروشگاه خ کاشانی 220 قیمت گرفتم ولی مامانم اینا تهران 190 گرفتن و کیسه خوابش رو هم از همون مدل 60 گرفتن ولی مامانم میگفت تو قشم سرویس روتختی خارجی خیلی خوشگل تر 150 بوده خلاصه ونوس جان ما که پشیمون شدیم رفتن تهران چون به قول اون فروشنده آشنامون تو تهران فروشگاه های خ جمهور یو بهار تهران جنسای خارجی شون رو از قشم میارن و جنسای ایرانی که پخش عمده اش تو تهرانه زیاد تعریفی نداره و خوشگل نیستن ما که مامانم و بابام میگن کاش به جای این همه پولی که تهران خرج کردیم از اول میرفتیم قشم در مورد آب و هوای قشم مامانم میگفت هر چند خیلی گرم بوده اما تو پاساژهاش و مغازه ها کولر گازی بوده و اصلا گرما رو احساس نمیکردی و اونا هم برای استراحت و شب یه سوییت تو درگهان گرفته بودن چه خوشگل با کلی امکانات(کولر گازی، ماهواره و ...
) شبی 30 هزار تومان و به خاطر گرمی هوا چون مسافر کم بوده فروشنده ها کلی باهات راه میومدن و تازه آخرش موقع پرداخت پول هم خودشون کلی تخفیف میدادن خلاصه فروشنده ها دنبال مشتری می دوییدن منم خودم نرفتم اما چون خیلی حساس بودم که طبق سلیقه خودم باشه داداشم از تو فروشگاهها عکس میگرفت و از طریق واتس آپ می فرستاد و من انتخاب میکردم