2777
2789
عنوان

خرید سیسمونی مامانای ***متولدین دی 93 ***

| مشاهده متن کامل بحث + 40075 بازدید | 490 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی دوستان گلم لطف دارین.. یاس بانو جون اره واقعا واسه ما که بچه ی دوم به نظرم کار سخت تر چون نمیخوایم چیزای اضافی بخریم واسه همین یکم مشکل تر میشه اما سیسمونی دستت خیلی باز
راستی برا ی حوله ی نی نی ها به نظر من حوله لباسی خیلی خیلی بهتر اما تقریبا از سه چهار ماهگی به بعد تا قبلش همین حوله های معمولی بهترن لوب کلام: به نظر من هر دوشو بگیرین چون بعدم که بزرگتر شه و بتونین از حوله ی لباسی استفاده کنین از اون حوله ی دیگه میتونید برای خشک کردن نی نی وقتی مثلا میخواید پوشکشو عوض کیند وخرابکاری کرده و پاهاشو شستین استفاده کنیدو دورش بپیچید.
برای حمام بردن نی نی هم حتما یه جفت دستکش نخی بگیرید و موقع حمام دستتون کنید تا هم نی نی خدایی نکرده سر نخوره از تو بغلتون هم از همون دستکش نخی و لطیف میتونید به عنوان لیفش استفاده کنید
رستا جون: واقعیتش ما هم اولش قرار بود بریم قشم، ولی گفتن هم خیلی گرمه هم جنساش بنجل و زشته، هم تهران همین قیمته. این شد که نرفتیم. به قول شما کاش ما هم مستقیم بریم قشم. ولی خوب من خودم حتما میخام همراهشون باشم، ولی اگه بشه بریم که خیلی خوبه. لباساش رو از off پاساژ ستاره باغ ملی خریدی؟ منم اتفاقا میخاستم چند تا تیکه از سارافون و ستاره بخرم ولی گفتم چه کاریه میرم تهران اونجا بگیرم. پس بگیرم میگی؟ راستی، ست لحاف و تشکتت رو one by one خیابون کاشانی رنگ بنفشش رو داره، 4 تیکش (همراه با کیسه خواب) فک کنم 280 میداد اگه استباه نکنم. راستی والن پرده و قاب دیواری ستش رو هم داشت، اگه دوست داشتی برو ببین.
مسیحه جون خیلی گوگولی و خوشکل بودن خریدات. کلی بامزه بودن. ایشالا مبارکش باشه. راستی، مستقیم خودت سفارش دادی یا از این سایت هایی که واسطه هستن میخری؟ بهم میگی؟
خیلی قشنگ هست سیسمونی ها ایشاالله با دل خوش استفاده کنید و نی نی ها حال کنن با این همه چیز میزای خوشگل
قشنگترین تصیویر عمرم عکس نازنینی از نخستین دیدن توست. پس با من بمان تا زنده بمانم.........دخترم بزرگترین افسانه زندگیم می دانستم که روزی واقعیت بودنت همه عشق من خواهد شد........
سلام دوست جونا ممنون از نظراتتون ونوس جان من سرویس 6 تکه one by one رو از فروشگاه خ کاشانی 220 قیمت گرفتم ولی مامانم اینا تهران 190 گرفتن و کیسه خوابش رو هم از همون مدل 60 گرفتن ولی مامانم میگفت تو قشم سرویس روتختی خارجی خیلی خوشگل تر 150 بوده خلاصه ونوس جان ما که پشیمون شدیم رفتن تهران چون به قول اون فروشنده آشنامون تو تهران فروشگاه های خ جمهور یو بهار تهران جنسای خارجی شون رو از قشم میارن و جنسای ایرانی که پخش عمده اش تو تهرانه زیاد تعریفی نداره و خوشگل نیستن ما که مامانم و بابام میگن کاش به جای این همه پولی که تهران خرج کردیم از اول میرفتیم قشم در مورد آب و هوای قشم مامانم میگفت هر چند خیلی گرم بوده اما تو پاساژهاش و مغازه ها کولر گازی بوده و اصلا گرما رو احساس نمیکردی و اونا هم برای استراحت و شب یه سوییت تو درگهان گرفته بودن چه خوشگل با کلی امکانات(کولر گازی، ماهواره و ...) شبی 30 هزار تومان و به خاطر گرمی هوا چون مسافر کم بوده فروشنده ها کلی باهات راه میومدن و تازه آخرش موقع پرداخت پول هم خودشون کلی تخفیف میدادن خلاصه فروشنده ها دنبال مشتری می دوییدن منم خودم نرفتم اما چون خیلی حساس بودم که طبق سلیقه خودم باشه داداشم از تو فروشگاهها عکس میگرفت و از طریق واتس آپ می فرستاد و من انتخاب میکردم
آموزش گذاشتن عکس که مثل عکس هایی که من گذاشتم خود عکس بیاد نه لینکش چون اینجوری خیلی سخته دونه دونه لینک عکس ها بزنی به سایت http://www.8pic.ir میرید عکستون رو آپلود میکنید بعد وقتی عکس آپلود شد لینک آخرین گزینه یعنی لینک «مستقیم برای وبسایت» رو کپی می کنید اینجا و ارسال میکنید بعد از ارسال گزینه ویرایش پست رو میزنید و اون لینکی که کپی کرده بودید رو پاک میکنید و دوباره کپی می کنید تو پست تون و بعد ارسال رو می زنید انوقت خود عکس اینجا نمایش داده میشه امیدوارم درست و روان توضیح داده باشم