2777
2789
عنوان

خانواده شوهر

318 بازدید | 10 پست

بچها من مادرشوهرمینا شهرستان زندگیرمیکنندد.‌ 

اونوقت خدایبی خیلی مهربوونن از جون مرغ تا جون ادمیزاد برام میزارن 

اینقد قربون صدقم میرن ک 

ما چند وقته نرفتیم خونشون بخاطر کرونا 

تازه شوهرم اینقدر میدونه ک اگه خواهر برادریی دیگش خونه مامانش باشن من نمیرم چون بدم میاد ازشون 

حالا میگه این چند روز تعطیلی بریم هیچ کس نیست 

حق داره.... ولی من دوست ندارم 😒حوصلم سر میره 

اونجا منو همش با جاریم ک نیست مقایسه میکنندد و پشتش بد میگن

مطمنم پشت منم به اونا بد میگن 

اصلا حوصلم نمیگیره ☹☹☹چیکارر کنم 😋

دلمم نمیاد بگم نریم اخه شوهرم خیلی خوبه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

برو سه چهار روزه خوش باش فرصت غیبت نده اگه هم کسی شروع به عیبت کرد هیچ کلامی نگو که بعدا علیهت استفاده نشه

قد ۱۶۷   وزن الان ۸۸                                           وزن هدفم  ۷۰ وزن هدف اولم ۸۰                            این دفعه به هدفم می رسم
عزیزم‌بروخوب‌نمون‌سربزن‌‌زودبیااینجوری‌شوهرت‌هم‌ناراحت‌نمیشه‌بهش‌بگومن‌اونجاحوصلم‌سرمیره

شهرستانه خوب شوهرم میخاد یه اب وهوایی هم عوض کنه 

جایی نمیشه بری ک کرونا و گرماا 

گفت حداقل بریم اونجا هیچ کسم نیست

اجازه نده پشت جاریت غیبت کنن خوب 

بهشون بگو هرکس ی جوره هر زندگی یه نسخه داره نباید مقایسه کرد که 

بعدشم بحث های عادی و روزانه کن و از هرچی حرف خاله زنکی دوری کن 

❤️❤️❤️❤️

چه جالب دقیقا عین خوانواده شوهر من منکه اونجام پشت جاریم حرف میزنند منم مطمئنم جلو اون پشت سر منم حرف میزنن چند بارم به گوشم خورده، به شوهرمم گفتم دوست ندارم اونجا برم اماخب خانواده شوهرمم هستن ولی وقتی اونجا میرم باهاشون زیاد صمیمی نمیشم شوهرم میگه بیخیال حرفای خاله زنکی اونا  باش، جاریم بخاطر دخالتهای اونا تو زندگیش یکم باشوهرش مشکل پیدا کرد الان که ازشون دوره حس میکنم برای زنگیش بهتره