2777
2789
عنوان

صدای قلب😍

414 بازدید | 37 پست

امروز صدای قلبشو شنیدم 😍😍😍شیاف پروژسترون داده بهم شیاف رو کجا بزارم؟مث همه شیافا مقعده؟چ مشکلی داشتم ک شیاف داده بهم؟؟

میشه برای ب سلامت ب دنیا اومدن نی نیم ی صلوات بفرستید❤نی نیم نموند برام😭دلم نمیاد تیکرشو بردارم😭پسرم تو۱۶هفتگی تنهام گذاشت😭برا حال دلم صلوات میفرستی؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید خندم گرف😂😂😂

چرا خا؟

میشه برای ب سلامت ب دنیا اومدن نی نیم ی صلوات بفرستید❤نی نیم نموند برام😭دلم نمیاد تیکرشو بردارم😭پسرم تو۱۶هفتگی تنهام گذاشت😭برا حال دلم صلوات میفرستی؟
مبارکه😍حتما تو سونو لکه خونی چیزی دیده شیاف داده

ازش پرسیدم گف سالمه مبارک باشه😐

مبارکت باشه عزیزم،، شیاف حالا دیگه به همه میدن برا سفت شدن جای بچه خیالت راحته میمونه،، مقعدی بزن جذبش بیشتره از جلو عفونت میکنی 

واسه بچه دار شدنم صلوات میفرسی؟ 🙏...... ولا تنقطوا مِن رَحمةِالّله.......خدای مهربونم شکرت 😍...... خداجونم مراقب همه نی نی های تو راهی باش سلامت بزسن به آغوش مادراشون مراقب  زهرای(رستا) منم باش 🙏امین🙏....خانما تاپیک معجزه بارداریمو گذاشتم،،، شاید بدردتون خورد،،،، ((خدای مهربونم شکرت بابت فرشته کوچولوی نازنینم،، دخترم 11 مرداد 99 بدنیا اومد)) 
فقط اونجا که گفتی شیافو کجا بزارم😂😂😂😂😂😂😂😂

خا چکارکنم روم نشد ازدکتربپرسم

عزیزم رو شیاف وبخون اگ مقعد نوشته بزار بهترم هست اگ واژینال ک بزار 

مرسی