2777
2789
عنوان

از کجا باید شروع کنم؟ آیا می‌توانم به دلیل ضرب و شتم طلاق بگیرم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 75369 بازدید | 462 پست
اخه میگم نهایتش وقتی بعد رضایت رفتیم مشاوره مشاور میفهمه راهی هست یا ن،نه اینکه باهاش برم زیر ی سقف ...

روانشناس رفتن بد نیست... ولی اگر همسرت بهت می‌گه باید رضایت بدی تا من بیام مشاوره این کار صد در صد مشکل داره. چون شما بعدا از نظر حقوقی به مشکل می‌خوری. بعدا مي‌تونه اذیتت کنه. تو فکر کن یک مردی مدام زنش رو بزنه! بگه شرط اینکه دیگه نزنمت اینه که به کسی نگی! بعد اینجوری زن سال‌ها کتک بخوره. به همسرت بگو مساله‌ی شکایت من در جواب کتک زدن تو بوده و پرونده‌اش بسته است. برای اینکه باهات زندگی کنم باید بیایی مشاوره وگرنه ازت جدا می‌شم. اگر گفت بمیری هم طلاقت نمی‌دم بگو قانون چیز دیگه می‌گه. من اصلا باورم نمی‌شه چه طور خودش رو محق می‌دونه و تو هم شک کردی. 

من مطمئنم به هر کسی، حتی اگر دلسوزت نباشه، این مسائل رو تعریف کنی مخش سوت می‌کشه. این مرد داره زور می‌گه و ازت سو استفاده می‌کنه. تو نگرانی که اگر بهش بیشتر بها ندی پشیمون می‌شی؟ تا همین جاش هم زیادی بها دادی. اگر واقعا نگران آبروش بود روی زنش دست بلند نمی‌کرد ولی ایشون تکرار کرده!!

دیگه خودت می‌دونی ولی اگر شکایت رو پس بگیری وبه خانواده هم نگی که دوباره کتکت زده از دید من برای خودت یک قبر کندی که سال‌ها بشینی و توش زجر بکشی.

روانشناس رفتن بد نیست... ولی اگر همسرت بهت می‌گه باید رضایت بدی تا من بیام مشاوره این کار صد در صد م ...

خیلی وضع بدی دارم کاملا معلقم.شوهرم نمیگه بمیری هم طلاقت نمیدم میگه دیگه اصراری نمیکنم واسه زندگی اگه خودت میخوای زندگی کنیم باید پامون ب پاسگاه و دادگاه نکشه بیشترازین و بری رضایت بدی بعد میریم مشاوره هرچند اصلا اعتقادی ب مشاوره ندارم ولی اگه میخوای جداشی خودت میدونی.یعنی اگه واقعا بخوام طلاقم میده ولی درصورت توافقی اذیتم نمیکنه درصورت مهریه دادن مبگه حالا ک میخوام مهرشو بدم نگهشم میدارم تاهرچندسال ک بتونم

‏فرمولی مهم درزندگی از کلام استاد شجاعی: به همه چیز نگاه امانتی داشته باشید...فرزندم امانته...خونم امانته... همسرم امانته......و.......                                      امام صادق(ع): شخص امین آن کسی است که از خدا می‌ترسد. (بحار،‌ ج ٧٥، ص ٩٩)...                             در امانت ها خیانت نکنیم ...‎#خودسازی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی وضع بدی دارم کاملا معلقم.شوهرم نمیگه بمیری هم طلاقت نمیدم میگه دیگه اصراری نمیکنم واسه زندگی اگ ...

عزیزم شما که اینقدر گیج شدی در این مرحله بزرگ‌ترها رو کاملا در جریان بگذار و همین طور هم زنگ بزن با یک وکیل مشورت کن. چون حرف‌های شوهر شما از دید من کاملا توش کلک داره. منتها طوری برات جمله بندی می‌کنه که همه‌ی راه‌ها به این ختم می‌شه که بری رضایت بدی. و الی اگر همین یک برگ برنده رو هم نداشته باشی برای طلاق کارت خیلی سخت می‌شه. کاملا مشخصه سیستم استدلالی تو رو از کار انداخته و می‌تونه با کلمات با روانت بازی کنه. در این مرحله نیاز به کمک داری. 

عزیزم شما که اینقدر گیج شدی در این مرحله بزرگ‌ترها رو کاملا در جریان بگذار و همین طور هم زنگ بزن با ...

اون میگه تو منو دیوونه کردی ازبس باهام بحث کردی میگه پیرم کردی.حالا بحثامون سر چی بوده میرفتم خونه خواهرم دوهفته ای یبار مثلا،وقتایی ک شوهرش شیفت بود شب میخابیدم خونشون ک تنها نباشه اون نمیذاشت بخابم میگفت نباید خونه نامحرم بخابی فقط خونه خودتون حتی خونه پدربزرگم نمیذاست بخابم میگفت درطول روز برو و اخرشب برگر.منم سماجت میکردم چون میترسیدم سخت گیریاش بیشتربشه میخاستم مقاومت کنم.ک درنهایتم قبول میکردم ولی با جروبحثاو قهرای مکرر.یامیگفت هرجا میری باید قبلش اطلاع بدی برمیگردی هم همینطور.درطول روز تنها حق نداری جایی بری.چون ی شب ک برام عیدی اوردن من پذیرایی نکردم و پسرداییم میوه و چایی گرفت جلوی مهمونا تو مهمونی دیگه خونه خودمون ک چندتا پسر نامحرم بینشون بود گفت حق نداری پاشی استکانای چاییرو جمع کنی یا چیزی سرسفره بذاری فقط تو اشپزخونه کمک کن...خواستگار برای خواهرم میومد پیام میداد میگفت تو نباید از اتاق بیای بیرون تاوقتی اونا محرم نشدن چون اونا هنوز غریبه ان....ازین موردا بوده بحثامون ک سرهرکدوم کلی باهم بحث داشتیم

‏فرمولی مهم درزندگی از کلام استاد شجاعی: به همه چیز نگاه امانتی داشته باشید...فرزندم امانته...خونم امانته... همسرم امانته......و.......                                      امام صادق(ع): شخص امین آن کسی است که از خدا می‌ترسد. (بحار،‌ ج ٧٥، ص ٩٩)...                             در امانت ها خیانت نکنیم ...‎#خودسازی
اون میگه تو منو دیوونه کردی ازبس باهام بحث کردی میگه پیرم کردی.حالا بحثامون سر چی بوده میرفتم خونه خ ...

"اون میگه تو منو دیوونه کردی ازبس باهام بحث کردی میگه پیرم کردی"

خب بگه؟ مگه کیه؟ حرفاش اشتباه هست. تمام این مواردی که گفتی زورگویی و تعصب و وسواس و بد دلی هست. همینه که می‌گم ازدواج کنی با ایشون قطعا حبس می‌شی توی خونه و کتکت هم بزنه نمی‌تونی بری حتی شکایت کنی. الان مقاومت کردی اون موقع حتی نمی‌تونی مقاومت کنی. هر قدر بیشتر تعریف می‌کنی بیشتر سرم سوت می‌کشه! شما پیش کی می‌ری مشاوره؟ اینا رو به مشاورت گفتی؟ نگفته این یک مرد سو استفاده گر هست که طلبکاره؟ معلومه!! به شوهرت بگو هر کسی رو بخواهی زندانی کنی و کتک بزنی و بهش زور بگی باهات مقابله می‌کنه. تازه ناراحت هم هست که چرا باهاش بحث می‌کنی؟ دلش می‌خواد مثل بره فقط بگی چشم و زندانی و گوش به فرمان باشی و کتک بخوری؟ هر چه قدر بیشتر تعریف می‌کنی من بیشتر مخم سوت می‌کشه.
بعد هی به جای دلیل حرف‌های بی سر و ته و بی‌معنی اونو تکرار می‌کنی. حرفاش چرته چرا قبول می‌کنی؟

"اون میگه تو منو دیوونه کردی ازبس باهام بحث کردی میگه پیرم کردی" خب بگه؟ مگه کیه؟ حرفاش اشتباه هست. ...

چی بگم توکل کردم ب خدا فعلامنتظرم ببینم نوبت بعدی دادگاه کی میشه اگه اصلا همراهی نکنه برای مشاوره دیگه خودش انتخاب کرده جداییو.مونی عزیزم برام دعا کن لطفا ازخدا بخواه هرچی صلاح میدونه برام رقم بزنه از راهنماییات خیلی خیلی ممنونم

چی بگم توکل کردم ب خدا فعلامنتظرم ببینم نوبت بعدی دادگاه کی میشه اگه اصلا همراهی نکنه برای مشاوره دی ...

برات از صمیم قلب دعا می‌کنم عزیزم.. حتما حتما کمک بگیر و سعی نکن مساله به این پیچیدگی رو تنهایی حل کنی. 

برات از صمیم قلب دعا می‌کنم عزیزم.. حتما حتما کمک بگیر و سعی نکن مساله به این پیچیدگی رو تنهایی حل ک ...

ممنون گلم زنگ زدم ب وکیل گفتش اگه رضایت بدی بعدش مشاوره تشخیص داد بدرد هم نمیخورین میتونی مهریه و نفقه تو بگیری اونم نمیتونه عدم تمکین بگیره چون عقدی،اگرم جنبه مالیش برات مهم نیس میتونی بگی توافقی جداشیم در ازای بخشیدن حقم

برات از صمیم قلب دعا می‌کنم عزیزم.. حتما حتما کمک بگیر و سعی نکن مساله به این پیچیدگی رو تنهایی حل ک ...

مونی جان طلاق توافقی ب دادگاه کشیده میشه یا فقط توی محضر انجام میشه؟شوهرم کلا خیلی بدش میاد ازین جاها میخوام بدونم چطوره ک با طلاق توافقی مشکلی ندارن اگه اونم سروکارش بادادگاهه

ممنون گلم زنگ زدم ب وکیل گفتش اگه رضایت بدی بعدش مشاوره تشخیص داد بدرد هم نمیخورین میتونی مهریه و نف ...

می‌دونی که مرد می‌تونه نفقه و مهریه رو بده ولی طلاق نده (البته مجبور نیستی باهاش زندگی کنی ولی ازدواج دیگه هم نمی‌تونی بکنی)؟ ولی اگر دلیل بر ضرب و شتم داشته باشی احتمالش هست که بدون موافقت مرد بتونی طلاق بگیری. 

مونی جان طلاق توافقی ب دادگاه کشیده میشه یا فقط توی محضر انجام میشه؟شوهرم کلا خیلی بدش میاد ازین جاه ...

بله حتما دادگاه هست.. اول ثبت دادخواست می‌کنید، دادگاه صالح بر اساس آدرس محل سکونت شما یه شعبه  تعیین می‫‌کنه. بعد از تعیین دادگاه و شعبه‌ی  برای هر دوی شما پیامکی ارسال می‫شه  که در آن شعبه‌ی خاص و تاریخ رسیدگی خاص باید برید دادگاه و خواسته‌ی خودتون برای صدور گواهی عدم امکان سازش یا طلاق توافقی را مطرح کنید.تازه توی این  جلسه قاضی دادگاه شما  را به داوری ارجاع می‫ده

الان وقت ندارم در مورد باقیش هم بنویسم. بعدا فرصت کردم می‌یام و مراحل طلاق توافقی رو کامل می‌نویسم. ولی همین قدر بدون که بله: حتما دادگاه داره.

می‌دونی که مرد می‌تونه نفقه و مهریه رو بده ولی طلاق نده (البته مجبور نیستی باهاش زندگی کنی ولی ازدوا ...

اره اینو میدونم.اگه میخواستم ازلحاظ مالی زجرش بدم حتی اگه شده تااخر عمرم شناسنامه ای زنش باشم اینکارو میکردم ولی اصلا نه دلم میاد این تاوانو بده نه دوست دارم پول اینطوری وارد زندگیم بشه بادعوا و آبروریزی،ولی متاسفانه همچین روحیه ای ندارم اگه مشاور مطمئنم کنه ک بدردمن نمیخوره توافقی جدامیشم

بله حتما دادگاه هست.. اول ثبت دادخواست می‌کنید، دادگاه صالح بر اساس آدرس محل سکونت شما یه شعبه   ...

خییییلی ممنون عزیزم ک وقت میذاری برام،نمیدونستم واسه توافقی هم باید داوری کنن

عالیه مونی جان. واقعا ممنون کارت قابل تقدیره. من اگه تو تاپیکی دیدم این موضوعو حتما آدرس میدم. راستی ...

با کتاب درست نمیشه وقتی تربیت درست نباشه اگرم درسیت بشه بعد از این که پدرت در اومد درست میشه 

سلام مونی جان

خوشحالم که با این تایپیک آشنا شدم 

من شش ساله ازدواج کردم و به دختر سه ساله دارم

چند شب قبل سر موضوعی با همسرم بحثم شد و تهدید به زدن کرد ،گفتم نمیتونی و پدرمادرم پشتم هستن و ... سرت رو درد نیارم.

اومد چونم رو محکم گرفت و چسبوندم به دیوار.حرفاشو زد و ولم کرد رفت.

اینو  بگم ما زندگی متوسطی داریم،هم قهر هست هم آشتی،حتی خوشی بیش‌تر،اما از اون شب ترس به دلم افتاده؛دو سه بار دیگه هم تهدید به زدن کرده

از کتک خوردن و جراحت نمیترسم،فوقش درد بدن هست.از تحقیر شدن متنفرم.ضمن اینکه همسرم هیچ وقت عذرخواهی هم نمیکنه.

ازت خواهش می‌کنم یه همچین تایپیکی درمورد حضانت فرزند هم بزنید چون اکثر زن‌ها به خاطر فرزندشون دست از طلاق میکشن.راهکارهای گرفتن حق حضانت.

خیلی خیلی ممنونم از اینکه وقت میذاری مونی جان

موفق باشی

سلام به مادرم ... اولین وطن ... آخرین تبعیدگاه
2810