2777
2789
عنوان

از کجا باید شروع کنم؟ آیا می‌توانم به دلیل ضرب و شتم طلاق بگیرم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 75366 بازدید | 462 پست

شوهرم این طوری هست حتی برادرش هم میاد من رو میزنه چکار کنم همیشه هم اعتراض میکنم اما مادرشون میگه اشکال نداره لحظه عصبانیت کدوم زنی کتک نخورده می خواستید ازدواج نمی کردید حالا اگه دوست ندارید برید بچه هامون بذارید

سلام شوهرمن ناراحتی اعصاب داره قبولم نمیکنه بره درمان شروع کنه چندروزپیش منو بدجورکتک زد باچوب بعدشم رفته بود چاقو ورداشته بود باچاقو تهدید میکرد منو همسایه هام ریختن منو نجات دادن الان ازدستش شکایت کردم ولی ما قانون درستی درمورد زنا توایران نداریم تودادگاهم چیزی نمیگن میکن رضایت بده براهمین خیلی ازمردای اینجا هارشدن منم نمیدونم دیگه چیکارکنم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون مونی جون واقعا تاپیک خوبی میشه. من وقتی تاپیک دوستایی که از شوهرهای بیشعورشون کتک میخورن می خ ...

اخه هرچه قدراگاهی ما بره بالا چه فایده داره میری دادگاه قاضی اونقدرفشارمیاره بهت که خانوم شوهرت غریبه نیست که رضایت بده بار اول میگه رضایت جلوشون وایمیستی میگی نه پروندتو تامیکنه میزاره اونجا میگه سری بعدبیاین یعنی هیچ مجازاتی برا مردایی که دستشون هرز نیست 

اگر مردی زنشو کتک بزنه اما آثار و جراحت روی بدن زن نمونه مثلا کبودی کمرنگ باشه...یا فقط زن احساس درد ...

فدات شم من رفتم پزشک قانونی وهزینه کردم واوردم جوابو واسه دادگاه قاضی میگه خانوم بیا اشتی کن رضایت بده همین یه غریبه بزندت اون موقع دیه و مجازات داره نه موقعی که شوهرت زده 

2805
فدات شم من رفتم پزشک قانونی وهزینه کردم واوردم جوابو واسه دادگاه قاضی میگه خانوم بیا اشتی کن رضایت ب ...

قبول نمیکردی

بگو رضایت نمیدم

صد سالم بگذره 

غریبه ام بی جا میکنه منو بزنه مگه کیسه بوکسم

ماهرخ هستم 
من همین دیروز از شوهرم شکایت کردم به جرم ضرب و شتم و ورود بی اجازه به منزل پدریم و حمله کردن و فحاشی ...

چی شده ماهرخ؟؟؟؟؟🥺🥺🥺🥺

پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم
@دلبرمومشکی2    

جونم فدات بشم 🥺 برات ناراحتم ماهی ، چیشدی تو؟؟؟

پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم
میگم این تاپیک رو بخون خیلی مفید

باچ🥺می‌دونم 

ولی اتفاقی پستتو دیدم که از شوهرت شکایت کرده بودی دلم گرفت برات

سلام مونی جون اره یه راه کم خرج و فوری میگم اینم امتحان کن حل شد دعام کن

مشاوره رایگان با وکیل داشته باشه بزن سایت حق وران برو تو قسمت مشاوره رایگان یه چت واتساپی داره راحت مشکت رو بگو گیر هم نمیدن که بخای خودتو معرفی کنی0 تا 100 رو بهت میگن الان لینکشو برات میفرستم

https://haghvaran.com/پرسش-و-پاسخ/

سلام شوهرمن ناراحتی اعصاب داره قبولم نمیکنه بره درمان شروع کنه چندروزپیش منو بدجورکتک زد باچوب بعدشم ...

نه بابا تو ایران.... همه قانونا بر ضد زنه چی بگیم ازین بی کفایتی

البته چرا اگه بخای یذره ازت دفاع کنن باید پول بدیم 

منم برا دوتا پرونده مشکل داشتم تا خودم میرفتم خبری نبود بعدم وکیلا هم عجیب غریب نمیدونستم باید تخصص داشته باشن سرت رو درد نیارم خاسی وکیل بگیری اول پول نده یه مشاوره بگیر برو ازینجا مشاوره رایگان بگیر اگه خوب بود و دوسداشتی اونوقت وکیل بگیر من ازین موسسه وکیل گرفتم مشاوره هاشم رایگانه در کل خوب بود نتیج داد

https://haghvaran.com/پرسش-و-پاسخ/

2810